Sponsors

Geen corona nieuws, maar ander nieuws!

7 februari 2021 12:00


Wellicht een verrassende kop, maar door het vele dagelijkse (niet al te positieve) nieuws over het COVID-19 virus zou je bijna vergeten dat er ook nog andere dingen gebeuren in deze wereld. Zo ook bij SC Everstein. De TC-senioren en het bestuur zijn de afgelopen tijd achter de schermen o.a. druk bezig geweest met het invullen van de staf van zowel de A- als de B-selectie voor het komende seizoen. En met trots kunnen we u melden, met succes!....

De gehele staf/begeleiding van zowel de A- als B-selectie heeft aangegeven ook komend seizoen beschikbaar te zijn om alles in goede banen te leiden. Na de reeds eerder vermelde verlengingen van Remko en Reza dus nu ook de onderstaande personen:

  • Frank Kers, assistent trainer 1e elftal
  • Geert Dokman, assistent trainer 1e elftal
  • Wilco de Blok, elftal leider 1e elftal
  • Ajmal Hamidi, keeperstrainer selectie en JO19
  • John Philipsen, conditie/hersteltrainer 1e Elftal
  • Henk Harskamp, elftalleider/grensrechter 2e Elftal

We zijn nog wel naarstig op zoek naar een persoon die Henk wilt ondersteunen in zijn taak, dus voel je je geroepen meld je aan, graag zelfs!

En last but not least heeft ook onze trouwe verzorger (voor de gehele club overigens), Jan Morit, zijn contract wederom met 1 jaar verlengt en daar zijn we zeer content mee. Jan heeft bij ons aangegeven gezien zijn leeftijd (en zijn naderende pensioen) dat hij het leuk zou vinden om zijn kennis langzamerhand over te dragen aan een jongere enthousiast nieuwe verzorger/verzorgster.

Wie wil dat nou niet, het vak van verzorger/verzorgster leren van een oude rot in het vak? Wie weet wordt jij in de toekomst dan de opvolger van onze Jan zodat hij het wat rustiger aan kan gaan doen. Een hele mooie kans zouden wij zeggen. Heb je interesse en of vragen, stuur een mailtje naar bestuuur@everstein.nl

Wij willen namens het bestuur en de technische commissie bovenstaande heren hartelijk danken voor hun inzet en vertrouwen in onze club en wensen ze heel veel plezier en succes!

Nu maar hopen dat de bal weer zo snel mogelijk mag gaan rollen, dus volg vooral het coronanieuws :)

Bestuur en TC Senioren

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!