Witkamp, C.

Eerste competitiewedstrijd,

zaterdag 8 september 2012

Het voetbalseizoen is voor de E3 vandaag ook van start gegaan. Een nieuw, fris team en ze hebben er zin in.

De eerste 10 minuten van de wedstrijd waren onze jongens nog een beetje zoekende...maar al snel wisten ze elkaar goed te vinden. Altijd op zoek naar de vrije man.

In het tweede gedeelte van de eerste helft kwamen onze jongens, ondanks het goede werk van verdedigers Hein Hijmering en Ethan de Bie en het fantastische keepwerk van Koen van de Giessen op een 0-2 achterstand.
Onze jongens bleven knokken en dat resulteerde, want Chiel Boele scoorde voor rust nog een prachtig doelpunt!!

Dat gaf de jongens een boost, want de tweede helft was amper begonnen of Job van Gent scoorde een fantastisch doelpunt!

Het werd best heel spannend.

De jongens speelden een prachtige wedstrijd waarin ze knokten voor wat ze waard zijn.

Riko Lukassen, Lars van der Lee en Jonathan van Opstal speelden zowel aanvallend als verdedigend een mooie wedstrijd.

Wederom scoorde Chiel Boele nog een mooi doelpunt en Sem Donders deed aanvallend goed zijn best.
Helaas mocht het niet baten want de wedstrijd eindigde in 3-6.

Knap gedaan jongens en op naar de volgende wedstrijd!!!