Monsterscore tegen SVW (13-0)

Monsterscore tegen SVW (13-0)

Sc Everstein MO15-1

13 - 0

S.V.W. MC1

Competitie

Meisjes C-Junioren beker poule, MC1, Groep 1 10

Datum

13 oktober 2012 10:30

Scheidsrechter

T. van Putten

Accommodatie

Sportpark De Steinakker
Burgemeester Smeijersweg 10
6039HB
STRAMPROY
tel. 0495-562110


Wedstrijdverslag

Er stond zaterdag een bekerwedstrijd op het programma, thuis tegen SVW. Daarbij stond MC1 "in the spots", de webredactie kwam foto's maken en dus werden de dames vooraf aangespoord om hun haar en nagels te doen :-)). Leider Marcel was afwezig maar bleek op afstand met ons mee te leven. Gezien eerdere uitslagen zou dit een makkelijke wedstrijd moeten worden, daar vooraf maar geen aandacht aan besteedt maar uiteindelijk bleek dat juist. SVW was 2 maten te klein voor Everstein. In dit soort wedstrijden is het eigenlijk lastig om zelf lekker te voetballen, vergelijk het met Nederland - Andorra. Verschil was alleen dat de meiden van Everstein wel een monsterscore boekten van liefst 13-0. Door enkele afwezigen en geblesseerden waaronder keeper Manon hadden we 12 spelers dus toch Joyce van de A voor de zekerheid maar gevraagd. Megan en Zoe waren bereid een helft te keepen, dat bleek een hele opgave want beiden hebben ze hooguit 1 bal aangeraakt dus behoorlijk saaie boel op doel. Maar toch dank voor jullie bereidwilligheid! Het duurde even voordat de doelpuntenmachine op gang kwam, zo liep Everstein in de valkuil door mee te gaan in het kluitjesvoetbal van SVW in plaats van het veld groot te houden en via combinatievoetbal het doel te zoeken. Maar nadat Mandy eenmaal gescoord had, kwamen daar voor rust nog 5 treffers bij en na rust zelfs 7. Bij vlagen ging het aardig en bij vlagen was het lastig om niet mee te gaan in het niveau van SVW. Maar laten we daar niet over zeuren. Uiteindelijk werd er gescoord door Mandy (3), Joyce (5), Tessa, Hanna, Megan, Bregtje en 1 in eigen doel. Het was -helaas- de laatste wedstrijd van Mandy, zij gaat verder met atlethiek en wij wensen haar daarbij veel succes. Dank voor je inzet Mandy, het ga je goed!

 
‘In The  Spots'

 

Team               : MC1

Leider/trainer  : Perry Bloks, Marcel Verboom, Rik Fierens en   
                         Danielle van Putten.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Hoe bereiden jullie je als team voor op een wedstrijd? 
Doen jullie iets speciaal?

Voor de wedstrijd doen we een warming up en spelen met de bal over in groepjes. Meestal roepen we wel eens in de kleedkamer: ‘Wat gaan we doen? Winnen!’

2. Waar zijn jullie als team goed in?

We werken goed samen, we spelen goed over. We blijven ook bijna altijd positief en gaan niet tegen elkaar zeuren.

Als er iemand vrij loopt dan speelt degene met de bal naar degene die vrij loopt. Ook roepen wij als er een tegenstander in de rug komt: ‘In je rug!’


3. Wat doen jullie als jullie gewonnen hebben? 
En wat als jullie verloren hebben?

Als we gewonnen hebben dan gaan we natuurlijk heel hard schreeuwen en juichen. En geven de tegenstander een hand en zeggen: ‘Goed gespeeld’.

Als we verloren hebben dan balen we natuurlijk wel, maar dan worden we niet boos. We geven dan ook de tegenstander een hand en zeggen: ‘Gefeliciteerd’.

 

4. Wat was de spannendste, meest bijzondere of mooiste   
wedstrijd tot nu toe?

Een spannende wedstrijd was bijvoorbeeld afgelopen zaterdag tegen Emma MC1. We stonden 0-2 achter en hebben er uiteindelijk 2-2 van gemaakt. In de laatste minuten maakten Emma 2-3 en in de aller laatste minuut werd het 3-3.

Dat was een hele opluchting voor ons.

En de wedstrijd dat we de tas met kleren niet bij ons hadden en toch nog gelijk speelden (we hebben elkaar geholpen met de kleding die we aan of bij ons hadden).

 
5. Wat vinden jullie het leukste aan jullie trainer en/of leider?

Het is altijd gezellig in het team en met de leiders en trainers. Als we een opmerking hebben of iets willen zeggen kan dat altijd.

Ze zijn altijd wel tevreden over ons. Als we een keer niet goed hebben gespeeld, dan zeggen ze altijd wel wat we goed deden. Dan weten we ook meteen waar we op moeten letten tijdens volgende wedstrijden. En dat ze soms friet geven als we winnen :-)

---------------------------------------------------------------------------------

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!