1 - 5

Sc Everstein JO9-2

F-Pupillen (najaar), F2, 3e klasse F322

17 november 2012 9:00

Om 9 uur moesten de f2 uit naar Maurik. Technische staf Teus en Ed waren deze keer door werk en ziekte afwezig. De plekken werden ingenomen door Marcel en Rianne. Mandy onze vaste keepster was er ook niet. Jesse stond in de 1e helft op doel en de overige spelers

stonden in het veld. We speelden 8 tegen 8. Everstein kreeg een aantal kansen om de 0-1 te maken maar de schoten van Rick, Mike en Rob waren niet hard genoeg om de keeper te verrassen. Een van de gevaarlijke uitvallen van MEC werd er gescoord 1-0. Gelukkig gingen de koppies net hangen en paar minuten voor rust werd de 1-1 gemaakt door Jesper. Na de rust ging Jesse voetballen en Anne-Fleur ging op doel. De 2e

helft was nog amper begonnen maar Randy maakte keurig 1-2. Bij deze stand maakte Anne-Fleur knappe reddingen zodat de stand 1-2 bleef. Everstein zette mec regelmatig onder druk en de score liep op tot 1-5 Jesper en Jesse en weer Jesper maakte de doelpunten. De spitsen van Mec kwamen niet voorbij Wessel en zo bleef 1-5 op het scorebord. De tijdelijke technische staf was tevreden over het resultaat en konden tevreden naar huis.