Zaterdag ochtend -3 brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr - SC Everstein

Zaterdag ochtend -3 brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Zaterdag ochtend -3 brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

M.V.V. '58 F3

1 - 3

Sc Everstein JO9-2

Jesse Hogenhout (intikker)
Jesse Hogenhout (intikker)

Competitie

F-pupillen zaterdag, F2, 3e klasse F325

Datum

30 maart 2013 8:30

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag ochtend 30 maart verzamelen om half 8 bij Everstein en dan op naar Meteren.
Alleen in Meteren aangekomen een probleem de leider is de kleren vergeten wat stom, dus snel op en neer, 10 minuten voor tijd zijn er dan toch de kleren hehehehehe.
Maar in de tussentijd is er een botsing geweest tussen Rick en Wessel waardoor Wessel een groot ei op zijn hoofd heeft, dat is niet fijn en die gaat naar huis, later nog even gebeld en het gaat wel weer, conclusie 1 voordeel hoef geen ei meer te zoeken.
Koud beginnen we aan de wedstrijd en ja we komen niet echt op gang conclusie 1-0 met de rust. Doordat Mandy ziek is andere keeper Jesse heeft de eerste helft gekeept, de tweede helft wordt voor Anne-fleur die later blijkt er geen meer doorlaat.
Maar naar wat aanwijzingen in de rust komt Everstein goed op gang en komen we gelijk door en treffer van Jesse Hogenhout, alles begin te draaien ze gaan overspelen met elkaar en ze gaan weer in elkaar geloven. Maar Meteren bied veel tegenstand en kom er menig maal uit maar kom niet voor de goal. Maar Everstein grijp en ruikt de kans voor een 1-2 door wederom Jesse Hogenhout die weer op zijn vertrouwde plek staat in de spits. Even later is er weer een schot van Jesse maar de keeper houdt hem er uit maar niet vast en daar is Mike die zijn kans toch ook weer even neem en er 1-3 van maakt. Gelukkig en voldaan door een goede tweede heft gaan we met 3 punten op zak naar Everstein.
Op naar zaterdag 6 april in Asperen altijd moeilijk.
Vrolijk en fijn pasen
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!