Sc Everstein JO9-2

F-pupillen zaterdag, F2, 3e klasse F325

2 maart 2013 8:30

Op 2 maart reizen we om half 8 af naar Haaften om daar te proberen de 3 punten mee naar huis te nemen.
Naar de goed warning up van Rianne en een korte ronde van inschieten, gaan we van start met de wedstrijd vandaag 8 tegen 8.
Naar de aftrap neemt Everstein wel het spel er wordt goed samengespeeld en Everstein dring aan bij Haaften, maar die hebben een goede keeper op doel staan die menig bal er uit haalt, zelfs 1 bal waar die bijna het doel mee in rolt maar helaas 1 rol te weinig. Tot de rust wordt er goed aanvallend gevoetbalt maar blijven de doelpunten helaas achter en met rust is het dan ook 0-0.
In de kleedkamer nemen we alles nog eeens door en de opstelling voor de tweede helft stellen we in de kleedkamer op, want winnen willen ze toch heel erg graag.
Jesse Hooghoudt blijf wat meer hangen voorin, in de hoop dat de bal eruit komt en dan de counter.
Maar ook de tweede helft staat de keeper weer op zijn plaats en voorkomt menig doelpunt tot dat we de eerste 10 minuten van de tweede helft erop hebben zitten en dan komt ons plannetje uit Jesse Hooghoudt krijg de bal en daar is de counter en deze keer maakt hij hem wel af en de 0-1 is een feit. Naar het doelpunt werd de stemming bij Haaften er niet beter op en naar wat trekken en duwen wordt er naar 20 minuten afgefloten en heeft Everstein de 3 punten te pakken YeSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS.
Met een op geheven hoofd naar de kleedkamer we hebben gewonen en daar ging het om.
Op naar volgende week thuis tegen RKTVC.