Natte zaterdag ochtend Everstein-RKTVC - SC Everstein

Natte zaterdag ochtend Everstein-RKTVC

Natte zaterdag ochtend Everstein-RKTVC

Sc Everstein JO9-2

2 - 1

R.K.T.V.C. F5

Competitie

F-pupillen zaterdag, F2, 3e klasse F325

Datum

9 maart 2013 9:00

Scheidsrechter

E. Klaver

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag ochtend 9maart 9.00 uur erg regenachtige ochtend.
Naar een lekkere warning up gaan we om 9.00 uur van start met de wedstrijd tegen RKTVC, de verwachting dat we erg moeilijk krijgen deze ochtend maar vol goede moed gaan we beginnen.
RKTVC trap af en kiest gelijk de aanval, maar wordt snel weer onderschep door Everstein die gelijk de tegen aanval start, zo gaat het de gehele eerste helft vol strijd en kansen aan beide zijde. De eene aanval naar de andere een wedstrijd om van te genieten. Maar met de stand van 0-0 gaan we de rust in.
In de rust proberen we ook echt even te rusten om de tweede helft goed van start te kunnen. Met wat aanwijzigen gaan we weer naar het veld waar Everstein de aftrap nu heeft en gelijk staat alles weer op scherp wederom kansen aan beide zijde, maar daar ineens is RKTVC allert met een tegen aanval en rond deze wel af 0-1.
Een beetje verslagen blikken aan de zijde van Everstein maar ze pakken het goed op wederom de aanval en plots maak de keeper van RKTVC een klein foutje door te ver uit zijn doel te komen en daar is Rick allert en met een schot richting doel over de keeper heen en daar is de 1-1 blij zowel de spelers als de trainers en de toeschouwers, want eerlijk is eerlijk deze wedstrijd verdient een gelijk spel beide zijn even sterk. Maar 5 minuten voor tijd kiest Everstein weer de aanval en counter Julius langs de rechter kant en geef een hele mooie voorzet, en MIke weet daar juist mee om te gaan en tik hem binnen 2-1 blij en juichend in het veld en aan de zijkant de laatste minuten worden erg spannend maar Everstein mag met de 3 punten op zak terug naar de kleedkamer.
Een fantastiese wedstrijd op een regenachtige ochtend.

Op naar Hurwenen here we come!!!!!!!!!!!!!!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!