Zaterdag ochten 10.15 uur Hurwenen tegen Everstein - SC Everstein

Zaterdag ochten 10.15 uur Hurwenen tegen Everstein

Zaterdag ochten 10.15 uur Hurwenen tegen Everstein

Hurwenen [=HRC'14] F2

1 - 8

Sc Everstein JO9-2

Competitie

F-pupillen zaterdag, F2, 3e klasse F325

Datum

16 maart 2013 10:15

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag om 9.15 uur verzamelen bij Everstein dus dat is al lekker uitslapen. Nu maar hopen dat ze wel optijd wakker zijn voor de wedstrijd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Om 9.45 arriveren we bij Hurwenen midden in het centrum lig daar het voetbalveld wel leuk!
We gaan lekker omkleden en beginnen mer de warning up onder leiding van Rianne en naar de bal wat rond gespeeld te hebben beginnen we aan de wedstrijd.
Voor de eerste Heft trap Everstein af en neem gelijk het spel in eigen hand en al snel is daar de openings treffer van Jullius waarna de meerdere zullen volgen.
De vleugelspelers doen hun werk en halen veel ballen op, waaruit voor rust nog 4 doelpunten volgen eind stand bij rust 0-5. Wel leuk voor de spelers ze krijgen complimentjes van de scheids hoe ze de bal rond spelen naar elkaar, altijd leuk om te horen.
Na de rust neem Hurwenen toch heel even het spel over en het wordt 1-5, waardoor Everstein weer wakker wordt en vervolgens de 1-6 en 1-7 maakt de eind stand wordt bepaald uit een mooie voorzet van Jullius die door Annefleur wordt afgerond eind uitslag dus 1-8.
Blij in de kleedkamer kunnen we zingen voor Mandy die vandaag jarig is en weinig kadotjes heeft weg gegeven ze wil ze vandaag alleen maar krijgen.
Een hele fijne dag toegewenst van de F2.

volgende week op naar de wedstrijd thuis tegen MVV`58
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!