0 - 3

Sc Everstein JO9-2

F-pupillen zaterdag, F2, 3e klasse F325

6 april 2013 9:45

Zaterdag ochtend 6 april 9.45 uur de wedstrijd gaat beginnen naar overleg spelen we 8 tegen 8 toch omdat het zo kud is en er dan minder hoeven te wisselen.
Als snel is bekend dat Asperen het doel dicht houd en verdedigend zal spelen, dus we moeten proberen ruimte te krijgen bij het doel.
We creeeren veel kansen maar benutten ze niet het blijf lang 0-0, tot dat Jesse Hogenhout een schot van afstand erin ziet gaan totaal onverwacht staan we toch voor met 0-1 blij met de voorsprong. We zullen het moeten blijven proberen en de kansen die we krijgen proberen te benutten maar veel kansen gaan er naast helaas.
Maar Julius Jonker krijg de voorzet van RIck bovenop zijn voet en een knal op doel en het is 0-2, voor de rust maak Jesse Hogenhout de 0-3 en daar blijft het bij.
Na de rust zak Everstein in en neem niet het overwicht meer in de 2è helft voetballend heen en weer maar zonder doelpunten sluiten we af met de overwinning.
Volgende week een lastige wedstrijd tegen Haaften.