Charlotte > Maakt het elke tegenstander zeer lastig.

Wiki > Heeft de laatste wedstrijd haar eerste doelpunt gescoord.

Geary > Is altijd al vroeg op als hij een wedstrijd moet voetballen.

Bas > Wil keeper worden, maar kan ook erg goed verdedigen.

Mike > Houdt de jongens scherp tijdens de training.

Mats > Is net begonnen met trainen.

Wedstrijdverslag

Vandaag moesten onze helden tegen de kopkoper WNC.

Nu waren onze mini's bij het 1e fluitsignaal wel wakker. We maakten het onze tegenstander zeer moeilijk. We kwamen zelf voor met 1-0 door een goed genomen vrije trap van Dana. Daarna kwam WNC op gelijke hoogte en de score liep uit naar 1-4. Dat was tevens de ruststand. Na de rust kwam WNC op 1-5. Maar we lieten onze kopjes niet hangen en we scoorden nog maar liefst 4 x. 2x Dana en 1x Robbert-Jan en Wiki scoorde 1x. Daarbij moet wel vermeld worden dat Wiki haar 1e doelpunt scoorde in het shirt van SC Everstein. WNC scoorde ook nog 5 x en zo werd de eindstand op 5-10 bepaald.

Wij feliciteren WNC met hun behaalde overwinning en wensen hen veel succes met de resterende wedstrijden.

‘In The Spots'

Team                 : MP1

Leider/trainer    : Monique is trainer en Suzanne en Rianne zijn
                           leidsters

-----------------------------------------------------------------------------

1. Hoe bereiden jullie je als team voor op een wedstrijd? Doen jullie iets speciaals?
Wij doen niets iets specials.

2. Waar zijn jullie als team goed in?

We zijn een leuk team bij elkaar, zijn ook lief voor elkaar en soms ook naar de tegenstander.

3. Wat doen jullie als jullie gewonnen hebben? En wat als jullie verloren hebben?

BIj winst zijn we heeeeeeeeeeel blij en bij verlies zijn we iets minder blij, maar toch blij dat we lekker hebben kunnen voetballen.

4. Wat was de spannendste, meest bijzondere of mooiste   wedstrijd tot nu toe?

De wedstrijd die we met 12 -0 gewonnen hebben tegen NOAD was erg mooi en de laatste wedtrijd tegen WNC, want toen hebben we heel goed gevoetbald tegen de koploper en maar met 5-10 verloren!