Spannend tot de laatse minuut....maar de F2 wederom KAMPIOENUHHH!!!!

‘In The  Spots'

Team                : F2

Trainer/Leider   : Teus van Gelderen en Theo Steehouwer
-----------------------------------

1. Hoe bereiden jullie je als team voor op een wedstrijd? Doen jullie iets speciaals?

Nee, niet echt speciaal.
We doen een warming-up en elkaar in de voeten spelen. Verder gaan we altijd in de kleedkamer in de opstelling staan.

2. Waar zijn jullie als team goed in?
We kunnen steeds beter overspelen.

3. Wat doen jullie als jullie gewonnen hebben? En wat als jullie verloren hebben?

Als we verliezen dan balen we, maar als we winnen dan bouwen we een feestje, juichen we en roepen we KAMPIOENUHHHH!!!

4. Wat was de spannendste, meest bijzondere of mooiste   wedstrijd tot nu toe?

De wedstrijd tegen Theole toen we kampioen konden worden, maar helaas verloren we.

5. Wat vinden jullie het leukste aan jullie trainer en/of
leider?
Dat ze ons goed helpen en dat er bij de uitwedstrijden een chippie en drinken is.

---------------------------------------------------------------------------------

VAN HARTE GEFELICITEERD MET

JULLIE KAMPIOENSCHAP!!!!

Zaterdag ochtend de spanning is te snijden bij een aantal!!!!!!!!!!!!
9.00 uur is iedereen aanwezig, dus we gaan snel omkleden en vervolgens het veld op voor de warning-up.
Daarom 9.30 uur de aftrap van de wedstrijd het gaat niet makkelijk, maar naar circa 13 minuten komen we voor 1-0 blij, maar we zijn er nog niet; Everstein laat zich terug zakken en Asperen kom in de aanval en bij de 2è kans is daar de gelijk maker balllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dat is dus de rust 1-1 in de kleedkamer gaan we dan toch maar vertellen dat we meer moeten doen om kampioen te worden en dat we dus niet moeten wachten op de bal we spreken wat dingen door in de hoop toch het feest te hebben.
Maar in de tweede helft heeft Asperen de verdediging aangenomen en is het doel niet te bereiken alle kansen smoren voor het doel, iedereen roept coach Theo en Teus roepen en zien kansen maar worden niet benut Mike schiet over en de coach`s roepen en sturen dan maar van afstand proberen en in de laatste minuut is daar de 2-1 blijhied bij iedereen en nu vast houden en dat doen ze. De scheidsrechter fluit af en het feest kan beginnen!!!!!!!!!!!!!!!
Dus eerste doelpunt op naam van Jesper van Alphen die in de tweede heft ook nog 5 strafminuten krijg en de tweede was voor Rick van Genderen.

Everstein F2 we zijn trots op juliie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!