Sc Everstein JO19-1

A-junioren, A1, Groep 1 18

24 augustus 2013 12:15

La Grand, W.M.

Na de oefenwedstrijd van afgelopen woensdag tegen MVV'58 A1 (2-2), speelden we vandaag in Zwijdrecht tegen Pelikaan A1.

Ruststand: 3-0
Eindstand:  7-0

Het bekertoernooi zien we meer als oefenwedstrijden, dan als echte bekerwedstrijden. Pelikaan is een lastige tegenstander, die hoofdklasse gaat spelen.

We starten redelijk goed, maar hadden vooral in de dode spel-momenten (hoekschoppen en vrije ballen) het best lastig.
 Vooral de hoekschoppen van Pelikaan zorgden voor gevaar. Daarnaast hadden we veel moeite met het stoppen van de spits van Pelikaan.

In de rust hebben we omzettingen gedaan in de hoop dat we de stand konden consolideren. Roger en Alex werden gewisseld voor Maarten en Isar.

In de tweede helft konden we de stand nog aardig lang op 3-0 houden. Mede ook door een rode kaart voor Pelikaan, leek het even dat we zelfs iets sterker begonnen te worden. We kregen zelfs nog een kans, Maarten kwam alleen voor de keeper te staan, maar kreeg de bal net niet langs de keeper. Daarna kwam Pelikaan steeds beter in de wedstrijd. Matthijs werd nog gewisseld door Sven. We probeerden nog wel wat, maar we kwamen er eigenlijk niet meer aan te pas.

We hebben helaas verloren, maar er waren ook een groot aantal positieve punten die we kunnen meenemen naar de volgende wedstrijden. Komende week gaan we lekker trainen. Volgende week staat de wedstrijd tegen Wieldrecht A1 (Thuis) op het programma en dan gaan we er gewoon weer voor.