Assist: Walter Snoek

A-junioren zaterdag, A1, 1e klasse 15

21 september 2013 14:30

Manuhutu, J.E.

Je kan slecht spelen en dan toch een punt pakken. Dat is eigenlijk de samenvatting van de wedstrijd die de A1 vandaag speelde.

Hoewel niet alle spelers helemaal fit waren, gingen we het veld in met de instelling om de lijn van de afgelopen weken door te zetten. Maar onze tegenstander RKDVC uit Drunen had daar wat andere ideeën over. We leden veel balverlies en ook de passing was niet altijd goed. Toch kwamen we op 0-1 nadat de keeper de bal los liet en Roger de bal simpel kon intikken. Vlak voor rust wist RKDVC langs zij te komen. Ruststand: 1-1.

We konden niet tevreden zijn met ons spel. In de rust hebben we dan ook even de puntjes op de "i" gezet.

Toch begonnen we de tweede helft niet goed. Als snel lag de 2-1 erin. Hierna hebben onze mannen de schouders er onder gezet. Met strijd en passie vochten we ons terug in de wedstrijd en met een goed uitgespeelde aanval kon Mark de bal achter de keeper leggen, 2-2. Mede ook door een rode kaart bij de tegenstander wisten we iets meer grip te krijgen op de wedstrijd. We bleven de aanval zoeken en dat resulteerde in een mooie goal van Davey, 2-3. Naarmate de wedstrijd naar het einde ging werd RKDVC weer wat sterker. We probeerden van het doel af te spelen, maar we kwamen er eigenlijk niet goed uit. Vlak voor het einde van de wedstrijd wist RKDVC, uit een van richting van veranderde vrije bal, toch nog de 3-3 scoren.

Ik denk dat we tevreden moeten zijn met dit gelijke spel, mede ook doordat we met een niet al te fitte groep de wedstrijd ingingen. Met dit resultaat blijven we in de top (2e plaats) mee draaien. Volgende week ontvangen we koploper CHC/Orka op Lekinello.