Walter Snoek (kopbal)

A-junioren zaterdag, A1, 1e klasse 15

23 november 2013 14:30

Jonkers, P.L.

De Mannen van de A1 waren super gemotiveerd om er een goede wedstrijd van te maken. Na een aantal weken van minder goed voetbal en verloren wedstrijden moesten we aantreden tegen LRC A1. Deze wedstrijd is de eerste van drie inhaalwedstrijden die we nog moeten spelen.

De gehele wedstrijd was eigenlijk een open wedstrijd waarin beide partijen konden winnen, maar ook verliezen. Over het geheel gezien is denk ik een gelijk spel dan ook een goede afspiegeling van de wedstrijd.

In de eerste helft hadden we twee opgelegd kansen, die hadden moeten resulteren in een doelpunt. En waar bij ons het geluk niet me zat wist LRC wel het doel te vinden. We gingen rusten met een 1-0 achterstand.

De tweede helft was eigenlijk een kopie van de eerste. Nu hadden wij het geluk dat LRC een keer de paal raakte. De spelers van de A1 bleven hard werken en je zag duidelijk de wil om een (of meer) punt(en) mee naar Everstein mee te nemen. Maar het viel niet mee om de muur van LRC te breken. Vlak voor tijd is het dan toch gelukt om het zo verdiend punt binnen te slepen. Uit een super mooie vrije bal van Thijs wist Walter subliem in de verre hoek te koppen.

Je kan zien dan we langzaam maar zeker weer naar het nivo groeien van het begin van het seizoen. En dit punt is dan ook het resultaat van het harde werken op de trainingen en tijdens de wedstrijd tegen LRC. Een compliment is dan ook op z'n plaats mannen. Top mannen!!!