Mark Fierens (schot)

A-junioren zaterdag, A1, 1e klasse 15

9 november 2013 14:30

Eijgelsheim, M.F.M.G.

Na opnieuw een verplicht vrije zaterdag, speelden we vandaag onze 2e competitiewedstrijd sinds 1 oktober. Vanwege een brand vorige week in onze kantine en twee sterfgevallen bij onze tegenstanders werden 3 wedstrijden in oktober/november uitgesteld. Door het uitvallen van deze wedstrijden is het wedstrijdritme aardig door de waar. Daarnaast kwam vandaag Thijs en Roger terug van hun blessures. Met dit alles in onze gedachten moesten we vandaag aantreden tegen de A2 van OJC Rosmalen.

Je kon al van begin van de wedstrijd zien dat we steeds achter de tegenstander bleven aanlopen. We kwamen net steeds een stapje te kort. Dit kostte steeds veel energie. Daarnaast viel Roger al na een half uurtje opnieuw geblesseerd uit. We konden dan ook, met uitzondering van een paar kleine mogelijkheden, geen echte vuist maken tegen het goede spel van onze tegenstanders. De ruststand was 4-0.

De tweede helft begonnen we een stuk beter. We zochten gelijk vanaf de afrap de aanval, maar dit werd enigzins verstoord door een afstandsschot die onhoudbaar in de kruising verdween. Daarna kwamen we wat beter in de wedstrijd. Na een handsbal in het strafschopgebied kregen we een strafschop, die door Walter werd verzilverd. Binnen 2 minuten wist ook Mark het doel te treffen. Helaas konden we onze tegenstander niet verder onder druk zetten en de wedstrijd te keren. Ze kregen weer wat meer grip op de wedstrijd. Ondanks dat Justin goed stond te keepen kon we niet voorkomen dat OJC Rosmalen nog uitliep naar 8-2.

Door het te kort aan wedstrijdritme kwamen we vandaag duidelijk te kort. Misschien is het wel goed dat we na vandaag even met beide benen op de grond komen te staan. We weten wat we kunnen en gaan er aan werken om weer het nivo te halen van begin van het seizoen. We gaan ervoor mannen!!!!