Sc Everstein JO19-1

A-junioren zaterdag, A1, 1e klasse 15

30 november 2013 15:00

Janssen, J.H.M.

Vandaag reisden we af naar het Brabantse Den Dungen voor onze negende competitiewedstrijd. Een wedstrijd tussen 2 ploegen die in punten kort bij elkaar staan.

Al vrij vroeg in de wedstrijd konden we zien dat het een lastige middag zou worden. In het begin ging het nog redelijk over en weer  We konden tot halverwege de eerste helft redlijk stand houden. Uit een vrije bal wist Den Dungen de 1-0 te scoren. Ondanks de wil om er voor te gaan wist Den Dungen binnen het kwartier uit te lopen naar 3-0. We konden geen echt vuist maken om onze tegenstander te stoppen.

Na wat omzettingen probeerden we in de tweede helft het spel meer naar onze hand te zetten. Maar al kort na rust werd dat flink verstoord door de 4-0. Vanaf dat moment begon het iets beter te lopen. En konden we iets meer druk te zetten. We kregen ook een paar kleine mogelijkheden, maar daar bleef het ook bij. Den Dungen wist nog twee keer te scoren en brachten daarmee de eindstand op 6-0.