Everstein F2 wint de vijfde wedstrijd op rij

30'
37'

F-pupillen zaterdag, F2, 4e klasse 052

8 maart 2014 8:30

Vandaag uit tegen Unitas. De nummer 2 in de stand. We wisten dat het een zware wedstrijd zou worden en dat werd het ook.
Unitas begon sterk, kreeg een aantal kansen maar Gerjan stond zeer goed de keepen. Bij de eerste beste aanval van Everstein was gelijk raak 0-1 door Kwinten. We kregen kleine kansjes maar de scherpte ontbrak in de afwerking. Er werd zelf ballen afgepakt door je mede speler ipv tegenstander. We kwamen op 0-2 door een schot van Robbert jan en de keeper van unitas liet hem door zijn handen glippen. Vlak voor rust bracht Unitas de spanning terug in de wedstrijd. 1-2
Na rust kwam Unitas regelmatig voor ons doel en van een die kansen maakte ze de 2-2.
De jongens en meisje rechte hun rug en ging op jacht naar de 2-3. Die kwam er ook. Het was Robbert jan die zijn 2e doelpunt maakte. Maar ondanks de voorsprong was het spannend   totdat ook Kwinten zijn 2e doelpunt maakt en zo de eindstand op 2-4 bracht.
Het was een leuke pot om naar te kijken. Op naar volgende week uit naar Tricht.