SC Everstein A1: krijgt hulp van 6 B1-spelers tegen sterk BMC A1

Sc Everstein JO19-1

A-junioren zaterdag, A1, 1e klasse 15

12 april 2014 14:30

Manuhutu, J.E.

Na de super overwinning vorige week op OJC Rosmalen (2-1) moest de A1 vandaag uit naar Berlicum voor de wedstrijd tegen BMC A1. Opvallend vandaag was de afweizgheid van 7 spelers, die om diverse redenen niet konden spelen. Gelukkig waren 6 B-Spelers bereidt om naast hun eigen wedstrijd ook met de A1 mee te doen.

We begonnen redelijk sterk. Vooral de eerste 20 minuten waren redelijk in evenwicht met over en weer wat kleine kansjes. Door alle omzettingen was het voor een aantal spelers effe zoeken. Het centrale duo (Joeri en Victor) uit de B1 hadden het druk maar lieten zich zeker niet kennen. Na  een minuut of 20 viel de eerste goal van BMC waarna ze uitliepen naar 4-0, wat ook de ruststand is.

Nadat we in de rust wat hadden omgezet en spelers gewisseld werden gingen we met goede moet de tweede helft in. Ook nu begonnen sterk en leek de tweede helft een kopie van de eerste helft. In de tweede helft stonden alle 6 de B1-spelers in het veld. Ze hielden samen met het restant aan A-spelers goed stand. Maar konden niet voorkomen dat BMC nog 4x scoorde.

Via deze weg wil de leiding van de A1 de B1-spelers bedanken voor hun inzet, ondanks het verlies. Top mannen !!!!

De A1 is de komende 2 weken vrij en speelt de laatste competitiewedstrijd op 3 mei thuis tegen Den Dungen A1.