Everstein boekt de zesde overwinning op rij

27'
34'

F-pupillen zaterdag, F2, 4e klasse 052

15 maart 2014 8:30

Vandaag moest f2 uit naar Tricht. Thuis hadden we nipt gewonnen met 3-2. Van te voren wisten de jongens dat het geen makkelijke wedstrijd zou worden en dat werd het ook.
Alleen daymian was afwezig en we begonnen met de volgende spelers
Gerjan op doel
Achterin Mike en Melvin
Midden Kwinten en Eelco
Voor Bas en Robbertjan
En Charlotte begon als wissel

!e helft hadden we de wind tegen. We waren net begonnen en  bij de eerste beste aanval van Tricht was ook gelijk raak 1-0. Of dat het met de wind tegen of met het vroege tijdstip had te maken ik weet het niet. De jongens en meisje waren niet bij de les. Ze wachten af, keek wat de tegenstander deed en ging geen duels aan. Toch kregen we aantal kansen maar de scherpte ontbrak toen we bij het doel van Tricht waren.
Gelukkig was het ook maar 1-0 met de rust en was eigenlijk niets aan de hand.
2 helft hadden we de wind in onze rug en dat scheelde. Er werd weer gestreden voor elke meter en zette Tricht onder druk. Het was Bas die de gelijkmaker maakte. En de niet fitte Melvin scoorde de 1-2.
Het werd nog een paar spannende minuten. Tricht schoot nog op de lat, maar everstein ging uiteindelijk met 3 punten naar huis.