Thimo Beunis (schot)

Seizoen 2008 - 2009, A1 (voorjaar)

28 februari 2009 14:30

G.V.V  A1  - Everstein A1  3 - 3

Vandaag  uit naar G.V.V in Geldermalen  een lastige tegenstander om half  3 was de aftrap op een zeer slecht veld
we waren  vandaag niet compleet Sander Bergshoeff onze centrale midden velder was op wintersport en enkele spelers hadden nog wat last van de na sleep van de griep

De wedstrijd ging gelijk op  wat kansjes van bij de zijde  maar het was toch Everstein die in de 12 min de leiding nam een afstand schot van Sidney Krouwel  verdween in de touwen   0-1  we gingen wat slordige spelen er was geen rust aan de bal  leden veel bal verlies daar maakte G.V.V af en toe gebruik van on voor onze goal te komen wat resulteerde in de 40 min een bal in de zestein  werd geschoten  de keeper Jurre liet de bal los waardoor het 1-1 werd,

In de rust werd er af gesproken meer in zet te tonen en de rust te bewaren  Jasper v Vloten en Joost Meijdam werden gewisseld
  in de 62 min was het G.V.V die de leiding nam door een lop over de keeper heen 2-1  maar nog geen 3 min later werd de verdediging van de tegenstander uit gespeeld door Niels Hazekamp de de bal in de voeten plaatste van Mark Rietveld  die gelijkmaker binnen tikte 2-2 we bleven op het doel G.V.V druk zeten wat af en toe met harde tackel werden af gestopt  maar in de de 75 min  werd er van uit het middenveld Thimo Beunis aan gespeelden zette Everstein op 2-3 voorsprong  maar G.V.V  gaf zich zo maar niet verloren  in de laatste 5 min bleven ze maar de bal in de zestien spelen in de aller laatste minuut kwam een bal voor het doel deze werd niet goed weg gewerkt Jurre  onze keeper wilde de bal weg stompen maar had de pech dat deze bij een speler van G.V.V  terecht kwam en schoot de gelijkmaker binnen 3-3 een bittere dag voor onze goally

Even later blies de scheidsrechter af het is jammer boys maar elke wedstrijd nu zijn geen makkies meer dus van de week weer scherp trainen want zaterdag wacht weer een zware uit wedstrijd naar M.V.V. in Meteren