Op karakter naar een klinkende overwinning!! - SC Everstein

Op karakter naar een klinkende overwinning!!

Op karakter naar een klinkende overwinning!!

L.R.C. vv F3

0 - 4

Sc Everstein JO9-2

Timo Laurman (schot)
Assist: Julien Voogd
Kane Titulaer (corner)
Kane Titulaer (corner)

Competitie

F-pupillen zaterdag, F2, 4e klasse 4.26

Datum

28 november 2015 8:30

Accommodatie

Onbekend

De extra zware voorbereiding van 2 weken voor deze wedstrijd, uit tegen LRC, kon vlak voor de wedstrijd overboord gegooid worden. 2 van onze sterkhouders hadden veel last van, wat men noemt, de “sinterklaaskriebels”. Een kwaal waar je gewoon helemaal niks aan kan doen. De beste remedie is in de je bed liggen en lekker uitzieken. Ook 1 van onze trainers had last van deze kwaal, maar het verhaal gaat dat hij had vernomen dat de Sint hem op het sportpark in Leerdam stond op te wachten om het mee te nemen naar Spanje.

 

Dus zonder wissels maar met een enorme bak motivatie trokken wij ten strijde tegen de “rode lantaarnhouder” uit Leerdam.

 

Onze jongens lieten vanaf minuut 1 duidelijk zien dat er maar 1 ploeg aanspraak ging maken op de overwinning. Vanuit het middenveld werd al vroeg druk gezet en de verdedigers lieten niks door. Die enkele bal die er dan door kwam werd vakkundig gepakt door de uitstekende keeper van vandaag.

 

De 0-1 liet toch vrij lang op zich wachten. De keeper van de tegenstander was een echte sta in de weg voor onze spitsen. Maar na een aantal pogingen was daar dan toch het meer dan verdiende doelpunt. Een mooie pass van onze inschuivende back bracht 1 van onze spitsen in stelling en die twijfelde niet en schoof de bal in de lange hoek. De ban was gebroken!

 

Na de rust waren de (uitstekende) interim-trainer en ondergetekende bang dat de kou en de vermoeidheid ons parten zou gaan spelen. Gelukkig waren daar een tweetal corners van onze middenvelder die op fenomenale wijze voor de goal kwamen en door een tegenstander in de goal werd gedeponeerd.

 

Tussendoor besloot de scheids van dienst ons nog een zuivere goal afhandig te maken en werden de zijlijnen ook aan de flexibele kant.  Maar onze jongens lieten zich niet van de wijs brengen en de bevrijdende 0-4 werd vakkundig in de lange hoek geschoven door onze ander spits.

 

Een mooie 0-4 overwinning was een feit!!

 

Wie had aan het begin van het seizoen gedacht dat wij, met nog 1 wedstrijd voor de boeg, op 10 punten zouden staan. Een topprestatie van dit super leuke en hechte team!

Hoofdrolspelers:

Timo Laurman - Goeie spitsengoal (1x)
Kane Titulaer - 2 corners, 2 goals (2x)
Dane de Bie - Stond als een huis
Justin van Buuren - De 0 gehouden als keeper
Tijmen Witteveen - Goeie goal en naar verluid een scout uit eindhoven langs de lijn (1x)
Ties Postma - 1 blok beton achterin
Julien Voogd - Hele wedstrijd gevoetbalt en een prachtige assist

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!