F-pupillen zaterdag, F2, 4e klasse 4.26

12 december 2015 10:15

Vooraf was alles nog open. Beesd tegen Everstein was een inhaalwedstrijd.
Winst zou 3e plek betekenen, verlies 5e plek en bij gelijkspel waren we 4e.
De thuiswedstrijd was 2-2 geworden. Na een 2-0 voorsprong gaven we toen de winst weg door pure vermoeidheid.

Deze wedstrijd begonnen we super scherp. 1 kans kreeg Beesd, deze ging onderkant lat de goal weer uit (de doellijntechnologie liet Beesd op dat moment even in de steek).
Daarna pakte Everstein de wedstrijd op en Beesd kwam er niet aan te pas. Dit resulteerde in 2 goeie uitgespeelde goals van Everstein, met oogstrelende combinaties.
Beesd scoorde 1x en we gingen rusten.

In de rust deden de trainers er alles aan omde jongens scherp te houden voor de 2e helft. Dit was prima gelukt. Helaas kwam er een ander fenomeen de hoek om kijken. De vermoeidheid sloeg genadeloos toe. We kregen 2 doelpunten tegen en stonde 3-2 achter. Door pure vechtlust en een goeie rush kwamen we op 3-3 en konden we aan de 4e plaats ruiken. Helaas was Beesd iets minder moe en konden ze nog een doelpunt maken. Hierdoor verloren we de wedstrijd met 4-3.

Een fantastisch prestatie van onze jongens natuurlijk!
Wie had gedacht dat het jongste team in deze competitie 3x zou winnen en 1x gelijk zou spelen?

De trainers willen zeggen dat we enorm trots zijn op jullie!!