75'

Seizoen 2008 - 2009, A1 (voorjaar)

18 april 2009 12:30

Everstein - Altena  3-1

Vandaag trapte we af onder een heerlijk zonnetje tegen Altena uit Nieuwendijk een ploeg waar we alles op alles moet spelen om een goed resultaat te halen om aan de leiding te blijven en om een kans te maken om kampioen te worden.

Vandaag waren we sinds een aantal weken weer helemaal compleet dus 5 wissel spelers dus voor de trainer een hele klus wie er in de basis begonnen  dat waren  ( jurre-rick-arjan-mark-Sander-sidney-Erik-Niels-jasper-Guillermo-Thimo )reserve spelers (Bart-Niek-Joost-John-Joost de L )

We begonnen direct na het eerste fluit signaal druk te zetten op de verdediging van Altena dat resulteerde  in een aantal kansjes op voorsproeng te komen maar Jasper v Vloten was niet gelukkig met zijn schoten op doel van Altena daar hun een zeer goede keeper op het hadden staan we gingen wat slordiger spelen daar maakte Altena goed gebruik van in de 20 min leden we bal verlies een speler plaatste een afstand schot via een speler van ons ging de bal over onze keeper heen de goal in 0-1 tot de rust waren er wat mogelijkheden van beide partijen maar de keepers waren scherp dus werd er voor de rust niet meer gescoord.dus ging we de rust in met een achterstand

In de rust werd een en ander door genomen  dat we de bal meer sneller rond moest gaan en wat feller aan de bal moesten zijn er werdwn twee spelers gewisseld Niek v Veen voor Niels Hazekamp en Joost de Leeuw voor Sidney Krouwel in 50 min was Guillermo Ooft die aan de dacht was  ontsnap van zijn tegenstander en de bal ontving en deze snel door speelde naar Jasper v Vloten die zag Thimo Beunis in lopen plaatste naar hem en die knalde de 1-1 binnen we bleven druk zetten op de goal van Altena maar door goed keepers werk ging de bal er niet in af en toe deed Altena nog pogingen om te scoren maar Jurre v Oosten was vandaag niet te kloppen

Maar in 70 min kwam een aanval van uit het boekje van achter uit werd de bal naar voren gespeeld en kwam in de voeten van Jasper v Vloten die zag Guillermo Ooft vrij staan plaatste de bal op hem hij trok naar binnen om speelde twee verdedigers van Altena en kwam voor de keeper en deze was kansloos 2-1 even later bracht de trainer nog twee verse spelers in John Hekman en Joost Meijdam toch bleef Altena loeren op een kans om de gelijkmaker te maken even later kwam een speler van Altena alleen voor Jurre v Oosten  maar plukte de bal in de linkerhoek voor de doellijn weg maar in de 75 min  kwamen we in bal bezit nu was het Arjan Cornelisse die Thimo Beunis weg stuurde deze kwam  vrij voor de keeper  en tikte de 3-1 binnen

10 min voor tijd werd de lang geblesseerde Bart Mayer nog in gebracht voor moe gestreden Erik Oskam  die een perfecte wedstrijd speelde de laatste minuten werd de wedstijd gecontroleerd uitgespeeld de winst was binnen nu volgende week naar BZS in Beusichem  voor onze laatste uit wedstrijd  dan weten we of we de kampioens vlag uit kunnen hangen

boys  van de week lekker ontspannen trainen  zaterdag vertrekken we om  12.45 uur  aanvang wedstrijd 14.00 uur