... (schot)
53'

3e klasse 08

4 november 2017 12:00

Uit naar Meerkerk, met in het achterhoofd de matige wedstrijd tegen TEC van vorige week waren de jongens gemotiveerd en kwamen we terecht op 1-0 voorsprong door Rick K.

Meerkerk kon kort hiernaar door een penalty de gelijkmaker noteren en was de stand weer gelijk. Daarnaar ging het over en weer en waren ze aan elkaar gewaagt, maar uit een goed opgezette opbouw scoorde Hendrik de verdiende 1-2.

De 2e helft starte Meerkerk met meer druk en daar wisten de jongens niet goed raad mee waardoor de 2-2 al snel op het scorebord stond, wat uiteindelijk  dan ook de eindstand was.

De jongens hebben hard gewerkt, met goed spel in de eerste helft, en matig spel in de 2e helft maar Wilco en ik zijn wel trots op de jongens.