70'

3e klasse 08

18 november 2017 14:30

Vandaag tegen SCZ uit Zoelen de meesten jongens waren hier nog nooit geweest.
De jongens begonnen net als vorige week goed aan de wedstrijd en stonden binnen 5 min op een 0-1 voorsprong klasss, echter SCZ was niet van plan om de punten zomaar af te staan en kwam niet veel later op de 1-1
Na de 1-1 lieten de jongens ons genieten van leuk voetbal en brachten ze de stand met 2 prachtige aanvallen op 1-3
maar wat ik al schreef SCZ zou vandaag de punten niet zomaar weggeven en zette de ruststand op 2-3.
in de 2e helft werd er maar 1 keer gescoord en dat zetten de eindstand op 3-3. na de gelijkmaker volgde er een spannende 2e helft met over en weer kansen maar de stand bleef gelijk

Een leuke spannende pot voetbal die we hier wel op het hoofdveld mochten spelen,( zoals dat ook hoort als hoogste van de jeugd) en ja we hebben het veld om geploegd, maar het gras zal echt wel herstellen, misschien dat we thuis ook een keer op het hoofdveld mogen net voor het eerste uit maar dat zal wel een droom blijven.......