70'

3e klasse 08

11 november 2017 11:45

R.van Zal

Het eerste half uur tegen Beesd waren we sterk en kwamen we terecht op voorsprong, daarna liet Beesd zijn tanden zien met kracht voetbal en kwamen ze netjes terug, en net voor rust, door een penalty, op 1-2 voorsprong.
Naar de rust ging Beesd verder waar ze de eerste helft mee gestopt waren en zetten ze de stand op 1-3.
De mannen van de JO19 wilde thuis laten zien dat ze 1 team zijn en over een grote veerkracht beschikken, en dat resulteerde in de 2-3. Beesd voelde de hete adem van everstein en bleef aandringen met als gevolg dat ze de 2-4 scoorde door de 2e penalty, dit was tevens de eindstand.

Jammer dat we als JO19 ( de jeugd heeft de toekomst) niet op het hoofdveld mochten als voorwedstrijd van het eerste, maar daar zal wel een goede reden voor zijn geweest.