De opstelling welke trainer Dennis van der Steen vanavond op het veld zette was als volgt:

Doel: John

Verdediging: Peter, Ronald en Vincent

Middenveld: Efrem, Geert, Mark, Dennis en Jeroen

Aanval: Andre en Frank K.

Het massaal opgekomen publiek verheugde zich al op een leuke wedstrijd en zoals Everstein uit de startblokken kwam ging het er ook op lijken dat het een makkelijke avond ging worden. maar niets was minder waar. Heukelum was zeker niet van plan om zich naar de slachtbank te laten leiden.

Na enkele leuke aanvallen en combinaties kreeg Everstein in de 12e minuut een strafschop mee na een overtreding op Frank K. welke door Geert foutloos werd benut. De verwachting was dat Everstein nu wel door zou drukken, maar het tegendeel was waar. Everstein was de organisatie geheel kwijt en de combinaties wilde niet meer vlotten. Ook werden er regelmatig persoonlijke fouten gemaakt wat de tegenstander toch de kans gaf om iets terug te doen. Dit leidde in de 30e minuut tot een mooie aanval van de gasten welke feilloos in de korte hoek werd geschoten. John kansloos en de stand 1-1.

In de tweede helft werden Mark, Ronald, Vincent, Geert, Efrem, Dennis en Frank K. gewisseld voor Michel, Paul, Bart Hugo, Jan Willem, Harry, Quilermo en Frank B.

Veel valt er over de tweede helft niet te zeggen. Het spel bleef rommelig, soms wat harder maar zeker niet goed.

In de 80e minuut beslist Everstein dan toch de wedstrijd. Na het goed doorzetten op rechts van Guillermo en een goede pass op Jeroen brengt deze Andre in stelling. Hij hoeft niet na te denken om deze kans te benutten. 2-1.

De volgende wedstrijd voordat het echte werk begint is dinsdag 18 augustus om 20.00 uur als dan 2e klasser SVL uit Langbroek op bezoek komt.

We hopen dan dat Dennis eruit is met het team en Everstein kan laten zien waar we staan.