SC Everstein JO19 wint ruim bij GJS en doet mee om kampioenschap

1 - 13

Sc Everstein JO19-1

4e klasse 06

13 april 2019 13:00

De voetbalwedstrijd van SC Everstein JO19-1 tegen GJS JO19-3 was een wedstrijd met twee gezichten. De eerste helft speelde SC Everstein JO19-1 de tegenstander volledig weg. Elke kans was wel een doelpunt. De ruststand was 0-12 voor SC Everstein JO19-1.

In de tweede helft ging er veel mis en ging de tegenstander opzoek naar een doelpunt. En dat lukte ook. SC Everstein wist toch nog één keer het doel te treffen. De einduitslag werd 1-13.

Everstein Jo19-1 ligt nog steeds op koers en staan op een mooie 2e plek. Wie weet wat de komende 5 wedstrijden nog voor moois gaan brengen........