...

Seizoen 2008 - 2009, A1 (najaar)

6 september 2008 12:30

Everstein A1 - G.V.V A1

Na een korte voor bereiding naar aanloop van de competitie hebben we vriendschappelijk geoefend tegen twee eerste klassers maar  vandaag stond de eerste competitie wedstrijd aan de lekdijk dit jaar spelend in de 3e klasse dus veel fysieke tegenstanders het eerste elftal die we tegen komen is G.V.V uit Geldermalsen waar Everstein altijd moeilijk tegen speelt.
 om 12.30 blies scheidsrechter  van Os het eerste signaal af we begonnen scherp aan de wedstrijd we zette gelijk druk op de verdediging in de eerste min was het bijna raak een schot op de paal van Guillermo de wedstrijd ging gelijk op in de 16 min
werd een speler van ons neer gelegd net buiten de zestien  Sander ging achter bal staan en schoot hem rakelings over maar was toch G.V.V. die de leiding nam in de 20 min door slecht verdedigen van onze zijde weinig duel werden meer gewonnen in 35 min werd Niek gewisseld voor Niels  om meer evenwicht op het middenveld te krijgen dat resulteerde dat we meer bij het doel gebied kwamen, vlak voor rust kregen we een ingooi bal deze werddoor Thimo opgepikt die bedacht zich geen moment en schoot de bal keihard binnen de palen 1 - 1 in 44 min
.
In de rust werden 3 spelers gewisseld direkt na begin van de tweede helft werd er gelijk druk gezet op de verdediging van G.V.V. in de 47 min maakte een verdediger net buiten het strafschopgebied een overtreding Sander ging achter de bal staan en krulde de 2 - 1 binnen
  we gingen nog meer druk zetten  een paar min later een aanval dit maal was het Niels die zijn man te snel af was die zijn geluk wilde beproeven zijn schot werd gekeerd door de keeper die hem niet onder controle kreeg maar Jasper was er snel bij om de bal als nog in het doel te schieten  in 55 min 3 - 1

Daarna kregen we nog aantal kansen om de voorsprong uit te bouwen maar we waren slecht in de afwerking we gingen slordig spelen wonnen weinig duels dus kwam G.V.V weer in hun spel  in de 75 min waren we inde verdediging weer niet scherp waar van zij gebruik van maakte 3 - 2  even later een misverstand  in de verdediging in 83 min kwam G.V V. gelijk 3 - 3   die waren blij met een gelijk spel en trokken wat in de verdediging dus reden om er een spits bij te zetten vijf minuten voor tijd werd Guillermo in gebracht nog wat te forceren wat ook lukt een minuut voor tijd  kwam hij aan de bal speelde twee verdedigers uit zag hij dat Mark in een goede positie lopen en gaf de bal op maat Mark bedacht zich geen moment en knalde de 4 - 3 binnen in 89 min het was van onze zijde geen goede wedstrijd maar de punten bleven in Everdingen