Seizoen 2009 - 2010, het eerste

17 oktober 2009 15:00

Klik hier voor de wedstrijdfoto's

Pupil van de week: Aart van Gent

Wegens de afwezigheid van uw vaste reporter Gert van de Gun is er nu maar een kort verslag van de wedstrijd.

Deze dag begon mooi. Zonnig weer en een goede sfeer rond de wedstrijd. Natuurlijk weer met een sfeerteam die een mooie erehaag vormden voor de spelers.

Everstein begon met de volgende elf.

Op doel Martin, achter Bart Hugo, Vincent, Peter en Michel. Middenveld Geert, Efrem en Jeroen. Voor Dennis, Anderé en Quillermo.

Op de bank zaten Paul, Frank Bouman Jan Willem en Arjo.

De wedstrijd begon goed met kansen voor beide partijen. De verdediging van beide teams werd goed getest, maar er werd niet gescoord. Na 15 minuten was het dan zover. Een schot op doel die door Martin gepareerd werd kon door de verdediging van Everstein niet tijdig weg gewerkt worden waardoor de aanval van De Zwerver deze gemakkelijk kon intikken.

Daarna waren er weer kansen over en weer. Een aantal niet te missen kansen werd door de aanval van Everstein toch gemist.

In de 85e minuut was het dan toch zover. Uit een goede aanval wist André de gelijkmaker erin te schieten.

Helaas duurde het feestje van Everstein niet lang (of toch te lang?). Nog geen 2 minuten later lag de bal weer in het net van Everstein, 1-2.

Rest me nog te vertellen dat in de rust Frank Bouwman erin is gekomen voor Jeroen en in de 80e minuut Jan Willem in het veld kwam voor Quillermo.

Volgende week zaterdag volgt de oefenpartij tegen de mannen van Fair Play uit Culemborg. En daarna de uitwedstrijd tegen Hardinxveld.