Waalkanters [=DSS'14] A1 - Sc Everstein JO19-1

Seizoen 2008 - 2009, A1 (najaar)

29 november 2008 14:30

Waalkanters - Everstein .

Na twee weken niet gevoetbalt te hebben gingen we vandaag naar De Waalkanters in Heesselt  de hekkesluiter van de competitie  we gingen met een uit gedunde selectie van 12 spelers op weg  daar kwam nog bij dat  (maik ) de trainer zich ziek afmelde .
De boys hadden er zin in om 14.30 trapte we af  op een hobbelig veld  al heel snel hadden we in de gaten dat er vandaag veel was te halen na het eerste fluit signaal zette we druk op de verdediging van de Waalkanters we kregen wat kansjes maar in de 12 min was het Sander Bergshoeff die uit goede combinatie de 0-1 binnen schoot in 26 min was het Thimo die door kwam de bal werd afgeslagen door een verdediger maar Rick Fierens was attent en maakte prima af 0-2  De Waalkanters kregen geen grip op onze speel wijze dat resulteerde in 38 min een aanval weer via goed combinatie spel bij Thimo Beunis die de 0-3 maakte nog geen paar minuten later was het Jasper van Vloten die instelling werd gebracht kapte zijn man uit en knalde bal bij tweede paal binnen 0-4 even blies de goed leidende scheidsrechter voor de rust
In de rust werd Niek van Veen gewisseld voor Joost Meijdam  direkt na de rust gingen we verder met de aanvallen op het doel van De waalkanters want de ploeg was in de eerste helft aan alle kanten weg gespeelt inde 57 min werd Jasper aan gespeelt nam de bal op zijn borst aan legt de bal dood neer en knalde de 0-5 binnen  even later werd er in de zestien een speler onderuit gehaald de scheids wees naar de penaltystip de jongens gunde Erik Oskam deze te nemen dat hij een plaatsje te krijgen in de topscoorderslijst maar schoot de bal hoog over .
We bleven druk zetten dat resulteerde in 67 min met een doelpunt van Jasper 0-6  even later kreeg Sander de bal aangespeeld uit een draaischot raakte hij de kruizing maar in de 75 min was het weer dat Jasper in de zestien de bal in de voeten kreeg bedacht zich en liet de keeper kansloos 0-7.

Even later gaf Erik Oskam aan dat hij niet verder kon Niek werd in gebracht ook in de aanval we gingen met 3 spitsen spelen om nog meer druk te geven op de verdeging van de tegenpartij een min later werd Mark Rietveld aan gespeeld  die bedacht zich geen moment en bracht 0-8 op het scorenbord direkt na de aftrap ging de bal naar voren Jasper
die zag Niek van Veen goed door komen legde de bal op hem hij tikte de bal mooi binnen 0-9  even later in de 79 min werd er door ons niet goed verdedigt dat de Waalkanters een tegen treffer maakte 1-9 paar min voor tijd zette we nog aan  om de 10e goal te maken wat ons ook lukte in 85 min het was Jasper v Vloten die vandaag zijn 5 doelpunt maakte 1-10  daarna blies de wedstrijd af  we konden huiswaards met een goed gevoel we hopen dat de trainer na zo,n resultaat we maandag op de training is
Volgende week de laatste wedstrijd in de najaars competitie tegen HSSC 61  een geduchte tegenstander maar we zijn er klaar voor