Sc Everstein 1 - Brederodes 1

Sc Everstein 1 - Brederodes 1

Sc Everstein 1 - Brederodes 1

Als alles blijft lopen volgens de planning, dan kunnen we zaterdag a.s. weer gaan voor het ‘echie’, een moment waar spelers, staf, bestuurders en supporters zo lang naar hebben uitgekeken. Na een aantal oefenwedstrijden en een beperkt inhaalprogramma, vanaf zaterdag a.s. tot en met begin juni 2022 een continue spervuur aan wedstrijden, om de competities op een normale wijze uit te spelen. En ondanks de beperkingen, die we gekend hebben, zijn de komende weken voor SC Everstein fans om te likkebaarden: zaterdag a.s. de derby tegen Brederodes uit Vianen en de week daarop de semiderby bij Focus ’07, het veld wat hemelsbreed wellicht het dichtst bij Sportpark Ries van Arnhem ligt. Mooiere affiches om te beginnen kun je bijna niet bedenken!

Maar zaterdag a.s. bijten we het spits af tegen onze buren uit Vianen. En hiermee pakken we de draad in competitieverband weer op, waar we voor de lockdown zijn geëindigd. En om maar met de deur in huis te vallen, we denken niet dat Brederodes tevreden is met hetgeen tot nu toe is geboden. De negende plaats op de ranglijst, met tien punten uit negen duels, lijkt ons veel te weinig voor de ambities van de vereniging. Bovendien staat er, zoals wij kunnen beoordelen, een prima selectie met een aantal uitstekende voetballers, die normalerwijze ook het verschil zouden kunnen maken. Maar waar het ook ligt, de groen gele combinatie zal het wellicht zelf weten, de punten stromen niet binnen. Anderzijds zou zo’n derby tegen SC Everstein juist het beste boven kunnen brengen om  het tij te keren en de hervatting van het seizoen goed te beginnen. Trainer Marcel Akkerman zal zijn ploeg ongetwijfeld op scherp zetten om zodoende de eerste punten te kunnen bijschrijven.

Het zal aan SC Everstein liggen of het zover gaat komen. De mannen van het technisch duo Remko Versteeg en Frank Kers, kenden een moeizame start na de winterperiode. Het corona virus en de gevolgen (steeds spelers die door corona en/of quarantaine niet konden spelen) deden hier geen goed aan. Bovendien maakte Sven de Blok een stapje terug om zich aan de schouder te laten opereren. Hij zal er dan zaterdag zeker ook niet bij zijn. Zo kon het dan ook zijn dat de ploeg de ene wedstrijd (Benschop) onherkenbaar is, terwijl de oefenmatch tegen Tricht juist graadmeter zou moeten zijn voor hoe het wel zou moeten. Remko Versteeg onderkent ook de moeilijkheid om niet te weten welke spelers op zaterdagmorgen beschikbaar zijn. Ondanks het feit dat de groep er goed mee omgaat, blijft het een handicap in de voorbereiding. We hopen echter dat de mannen de draad van de eerste helft van de competitie weer oppakken: een vijfde stek op de ranglijst met zeventien punten negen duels is er een om trots op te zijn.

Naast een prachtige wedstrijd hopen we ook na afloop weer eens gezellig bij elkaar te kunnen komen, onder het genot van een drankje. Het heeft al te lang geduurd en als we ons allemaal houden aan de nog geldende regels, kan iedereen er een fantastische middag van maken. Nogmaals, beginnend met een fraaie versie van SC Everstein tegen Brederodes. De strijd op Sportpark Ries van Arnhem zal zaterdag a.s. beginnen om 14.30 uur en onder toeziend oog van de trouwe rood witte aanhang is het aan scheidsrechter Henk Jan Westland uit Leusden om de derby in goede banen te leiden. Tot zaterdag a.s.!

Kleedkamer

3
8

Wordt gespeeld op veld

Veld 1 gras hoofdveld

Competitie

Wedstrijd-nummer

74477

Scheidsrechter

H.J. Westland

Accommodatie

Sportpark sc Everstein
Lekdijk 49 a
4121KH EVERDINGEN
tel. 0347-351555

Toon routebeschrijving

Stand verloop

Laatste wedstrijden van het thuisteam:

Datum Wedstrijd
12 feb 2022 Benschop vv 1 - Sc Everstein 1 vr 7 - 0  
08 feb 2022 Sc Everstein 1 - Tricht vv 1 vr 3 - 3  
29 jan 2022 M.V.V. '58 1 - Sc Everstein 1 vr 2 - 3  
04 dec 2021 Sc Everstein 1 - Lekvogels vv 1 vr 1 - 1  
27 nov 2021 DESTO 1 - Sc Everstein 1 co 3 - 1

Laatste wedstrijden van het uitteam:

Datum Wedstrijd
27 nov 2021 Brederodes 1 - EDO (U) 1 co 1 - 2
20 nov 2021 DVSU 1 - Brederodes 1 co 2 - 2
06 nov 2021 Brederodes 1 - Odysseus '91 1 co 3 - 2
30 okt 2021 Voorwaarts 1 - Brederodes 1 co 4 - 2
23 okt 2021 Brederodes 1 - OSM '75 1 co 6 - 2
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!