0 - 2

Sleeuwijk vv F2

Seizoen 2009-2010, F2 (voorjaar)

10 april 2010 9:00

Onze jongens gingen goed van start en in de eerste minuten hielden Everstein en Sleeuwijk elkaar goed in evenwicht. Het werd in de vierde minuut even hachelijk maar Lennaert hield de bal goed uit het doel. Iedereen deed goed mee en dit leidde tot een eerste aanval over rechts. Jasper speelde goed over naar Davey die vervolgens op Sven speelde. Het schot van Sven belandde helaas in het zijnet.
Daarna werd vanuit de verdediging door Yaron en Dani naar Davey gespeeld en de bal werd op Jasper gespeeld. De poeier die hij uitdeelde werd door de tegenstander ternauwernood gestopt. Door Sven werd bij de daaropvolgende aanval goed meeverdedigd, die jongen is overal, en Lennaert stopte de
bal, Rick verdedigde goed uit.

De tegenstander maakte het ons steeds moeilijker en de aanvallen werden steeds heviger. Gelukkig verdedigden we steeds goed uit en Danyo startte een aanval die via Joris, Rick en Jasper goed werd opgebouwd maar helaas op het middenveld werd gestopt. Daarna volgden twee aanvallen op het doel van Lennart, die door het goed kleinmaken van het doel, twee doelpunten wist te verijdelen. We gingen de rust in met een goede 0-0.

Bij de start van de tweede helft ging onze tegenstander er goed in en via een voor hun gelukkig verkregen bal wisten ze 1-0 te scoren. Sven en Davey voerden de druk direct op en dit resulteerde in drie hoekschoppen. Maar helaas wisten we daar niet van te profiteren. Onze tegenstander voerde weer een gevaarlijke aanval uit die door goed verdedigwerk van Dani en Joris werd verijdeld. Keer
op keer volgde een aanvalsgolf en dit resulteerde uiteindelijk in een ongelukkige stuiterbal waardoor het 2-0 werd.
In de slotfase volgde nog een prachtige actie van Jasper die drie man wist te omzeilen en voor het doel kwam, maar de keeper bleek weer te sterk. Op de valreep probeerden we nog in een allesomvattende aanval voor het doel te komen. De laatste hoekschop kwam voor de voeten van Joris die een paar keer uithaalde, Davey sprong bij en het schot van hem belandde wederom in de handen van de keeper.

Het was een mooie wedstrijd met voldoende kansen maar onze tegenstander was net even gelukkiger.