Sc Everstein JO9-2

F-Pupillen (najaar), F2, 4e klasse 445

9 oktober 2010 9:15

Zaterdag 9 oktober waren we in Lexmond om het daar op te nemen tegen de Lekvogels.

Enige gezonde spanning vooraf bij sommige jongens want het team te Lexmond heeft, evenals wij, mooie resultaten geboekt de afgelopen wedstrijden.

Bij de twee-koppige leiding was er enige spanning te ontdekken, omdat de hoofdtrainer niet aanwezig kon zijn vanwege een relaxing familie weekendje in de Ardennen.  Thomas was ziek en moest naast Merlijn ook helaas de wedstrijd aan zich voorbij laten gaan. Hopelijk ben je snel weer beter Thomas! De ballen waren we vergeten voor de warming up…waterzak niet bij de hand. Maar goed, de boys hadden al snel een bal ergens in de struiken opgeduikeld en binnen een mum van tijd waren ze warm.

Het weer hielp daar een handje mee, want het was droog met een mooi ochtend zonnetje.

Het was een leuke gelijkwaardige wedstrijd met druk aan beide kanten. Tijdens de eerste helft was de tegenstand iets groot en er werden 3 doelpunten gescoord door Lekvogels. Thom heeft de stand nog weten te beperken met een mooi doelpunt. We gingen de rust in met een 3-1 achterstand.

Tijdens goed overleg kwam Everstein herboren de kleedkamer uit en gingen er helemaal voor. Iedereen speelde heel goed over en daardoor kwamen er mooie kansen die Thom tot 2 keer goed benutte. 3-3 was het kort voor het eind. Helaas kwam Lekvogels in de laatste 5 minuten met een aanval waardoor de eindstand 4-3 werd. Dit keer waren zij meer gelukvogels dan Lekvogels en wij een beetje de pechvogels.

Ondanks het verlies we mogen weer trots zijn op onze jongens, goed gedaan hoor!