Verslag en fotos van de meiden MC1 en MD1 in de eredivisie

22 april 2012 21:15

Afgelopen vrijdagavond hebben MC1 en MD1 de wedstrijd FC Utrecht - Heerenveen in de eredivie dames bezocht. Hierbij een kort verslag en foto's.

Op vrijdag 20 april hebben meiden en begeleiding van MC1 en MD1 de eredivisiewedstrijd dames FC Utrecht - Heerenveen bezocht op het sportcomplex van Saestum in Zeist.
Manager Logistics and Wheels van MC1 Joris van Nesselrooij had hiertoe het initiatief genomen en mede dankzij de goede contacten van Koos den Braber kregen we een VIP ontvangst waarbij er vooraf vragen gesteld konden worden aan een aantal spelers, er posters en info werd uitgedeeld en er na de wedstrijd volop gelegenheid was om handtekeningen en foto's te verzamelen.

International Mandy Versteegt was daarbij favoriet en nam uitgebreid de tijd om met de meiden op de foto te gaan. De wedstrijd ging behoorlijk gelijk op zonder echt veel grote kansen.
Totdat de meiden van Everstein halverwege de 2e helft besloten om FC Utrecht hartstochtelijk te gaan aanmoedigen. Of het alleen daardoor kwam zullen we nooit zeker weten, maar feit is dat in het laatste kwart van de wedstrijd FC Utrecht een 4-1 overwinning in de wacht sleepte.

Een aanwezige wat oudere supporter (op de foto met bril) had de avond van zijn leven en zette een wave in die enthousiast door de meiden werd overgenomen. En toen de scheidsrechter wat lang wachtte met affluitten riep hij: "hee dakhoas, mot je me klokkie soms lene?" Al met al een leuke, gezellige en ook leerzame avond!