Nieuws - SC Everstein

Nieuws

Nieuws

SC Everstein 65 jaar - Jeugdavond (vrijdag 23 september)

24 augustus 21:15  Vrijdag 23 september jeugdavond voor alle jeugdleden! Deze jeugdavond combineren we met een sponsorloop voor de Johan Cruyff Foundation waarbij jouw team ook een mooie prijs kan winnen! De sponsorloop gaat dwars door de kantine heen.meer »

385x gelezen

SC Everstein 65 jaar - Uitnodiging reünie-avond

23 augustus 21:45  30 september 1957 ➡️ 30 september 2022: SC Everstein 65 jaar! Ben jij de afgelopen 65 jaar op welke wijze dan ook betrokken geweest bij SC Everstein, zoals:    (oud-)speler of (oud-)speelster; (oud-)train(st)er; (oud-)vrijwillig(st)er; (oud-)supporter; (oud-)bestuurslid; iemand die SC Everstein een warm hart toedraagt,meer »

746x gelezen

Corona update vanuit het bestuur

3 juni 21:15  Het is best wel vreemd als je begin juni op de KNVB-site leest: ‘wij gaan van start’, terwijl dit altijd de periode is van spannende nacompetities, familiedag, toernooien en afsluitende trainingen. Niets is dit seizoen normaal, dus ook het einde niet. De vier zaterdagen in juni gaat er namelijk door alle jeugdelftallen onder 17 jaar gevoetbald worden voor de regio-cup. Eindelijk weer een echte wedstrijd tegen een echte tegenstander! Een leuk toetje voor al onze jeugdleden die het hele seizoen enthousiast aan het trainen geweest zijn.meer »

429x gelezen

'Roel de Vries Fysiotherapie' opent zaterdag vestiging op Everstein

6 januari 21:45  Met trots melden wij dat onze huurder 'Roel de Vries Fysiotherapie' zaterdag zijn nieuwe (extra) locatie op ons sportcomplex opent!meer »


Speciale sponsoren voor onze nieuwbouw

29 december 22:00  Heel veel sponsoren hebben hun bijdragen geleverd aan de nieuwbouw. Wil je weten wat bijvoorbeeld Lamotec heeft gedaan? Wie het barblad heeft gesponsord? Wie de stenen voor onze bouw heeft geleverd en wat Van der Gun Schilderwerken heeft gedaan?......meer »

1450x gelezen

Opening nieuwbouw op zaterdag 11 januari 2014

17 november 17:00  In overleg met de vrijwilligers op de bouw is besloten om de opening van ons nieuwe gebouw definitief vast te stellen op zaterdag 11 januari. Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt, maar reserveer al vast vrijdagavond 10 januari en zaterdag 11 januari in jullie agenda......meer »

1409x gelezen

Heeft u al loten gekocht ?

28 juli 11:15  Om de extraatjes, zoals inrichting kantine en terras te kunnen financieren organiseert Everstein een grote loterij! Er zijn al een behoorlijk aantal loten verkocht, maar er zijn er nog genoeg over! Bestel ze nu!.....meer »

606x gelezen

EVERSTEIN TOPKLASSE !!!!

23 juli 8:15  De trainingen zijn nog niet begonnen en het is rustig op de velden ,maar toch is Everstein in topvorm! Dan heb ik het even niet over het eerste elftal maar over het bouwteam. Deze mannen en nog vele vrijwilligers leveren een topprestatie aan ons nieuwe clubgebouw......meer »

1259x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!