Sponsors

Nieuws

'Roel de Vries Fysiotherapie' opent zaterdag vestiging op Everstein

6 januari 21:45  Met trots melden wij dat onze huurder 'Roel de Vries Fysiotherapie' zaterdag zijn nieuwe (extra) locatie op ons sportcomplex opent!meer »


Speciale sponsoren voor onze nieuwbouw

29 december 22:00  Heel veel sponsoren hebben hun bijdragen geleverd aan de nieuwbouw. Wil je weten wat bijvoorbeeld Lamotec heeft gedaan? Wie het barblad heeft gesponsord? Wie de stenen voor onze bouw heeft geleverd en wat Van der Gun Schilderwerken heeft gedaan?......meer »

1274x gelezen

Opening nieuwbouw op zaterdag 11 januari 2014

17 november 17:00  In overleg met de vrijwilligers op de bouw is besloten om de opening van ons nieuwe gebouw definitief vast te stellen op zaterdag 11 januari. Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt, maar reserveer al vast vrijdagavond 10 januari en zaterdag 11 januari in jullie agenda......meer »

1310x gelezen

Heeft u al loten gekocht ?

28 juli 11:15  Om de extraatjes, zoals inrichting kantine en terras te kunnen financieren organiseert Everstein een grote loterij! Er zijn al een behoorlijk aantal loten verkocht, maar er zijn er nog genoeg over! Bestel ze nu!.....meer »

513x gelezen

EVERSTEIN TOPKLASSE !!!!

23 juli 8:15  De trainingen zijn nog niet begonnen en het is rustig op de velden ,maar toch is Everstein in topvorm! Dan heb ik het even niet over het eerste elftal maar over het bouwteam. Deze mannen en nog vele vrijwilligers leveren een topprestatie aan ons nieuwe clubgebouw......meer »

1144x gelezen

Vinkbouw ook positief over nieuwbouw!

20 juni 23:00  Vrijwilligers presteren zoals altijd bij Everstein geweldig in de bouw! Lees vooral eens wat Vinkbouw over deze toch redelijk unieke samenwerking zegt......meer »


Nog meer toppers!

19 juni 21:45  Op de heetste dag tot nu toe, in een zinderend warme bouwput hebben onze vrijwilligers een huzarenstukje geleverd. Tot in de avond hebben zij alle 'staanders' geplaatst die nodig waren om vandaag de plafondplaten voor de begane grond op te leggen......meer »

1684x gelezen

Nieuwbouw voortgang update

9 juni 23:00  De nieuwbouw verloopt gestaag. Van de week wordt gestart met het plaatsen van de binnenmuren voor de 10 kleedkamers, EHBO-ruimte en materiaalruimtes.

487x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!