Maak kennis met SC Everstein - SC Everstein

Maak kennis met SC Everstein

Maak kennis met SC Everstein

SC Everstein - met bijna 600 leden - is al 60 jaar de voetbalclub en het sociale centrum van de drie dorpen Everdingen, Hagestein en Zijderveld. Everstein is er klaar voor om deze functie ook te gaan vervullen voor Hoef en Haag, het nieuwe dorp aan de Lek.


Alweer kampioen!

Breed aanbod

SC Everstein heeft een breed aanbod aan heren/jongens teams. Daarnaast is SC Everstein al meer dan 35 jaar sterk in het vrouwen/meisjes voetbal. Ook zijn er 35+ en 45+ teams, spelend op vrijdagavond. Door dit brede aanbod speelt iedere voetballer bij SC Everstein in een team dat past bij zijn/haar ontwikkeling en ambitie. Naast de competitie worden tal van sportieve en gezellige activiteiten georganiseerd.


Breed aanbod: jongens, meisjes, mannen en vrouwen


Al meer dan 35 jaar vrouwen- en meisjesvoetbal


Prestatieve elftallen die streven naar het hoogst haalbare


35+ en 45+ voetbal op vrijdagavond

Faciliteiten

SC Everstein beschikt over een prachtig modern clubhuis, met alle faciliteiten die je je als voetballer kunt wensen.We hebben 4 velden, waarvan  1 kunstgras, en een panna veldje voor de mini’s.Sociaal

De kracht van SC Everstein is de koppeling tussen dynamiek en innovatie met de traditionele ”dorpse” waarden als saamhorigheid, gezelligheid en onderlinge zorgzaamheid. Met andere woorden: SC Everstein biedt je volop (speel-)plezier in een veilige en prettige omgeving.


Gezelligheid in de volle kantine


Even bijpraten op het terras

Wordt lid!

We verwelkomen je graag als nieuw lid van Sportclub Everstein. Meer informatie over hoe dit kan is te vinden via deze link of via een mail naar bestuur@everstein.nl.


Waar zijn wij te vinden?

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!