Sponsors

VriendenWij zijn al lid. Klik hier om te zien wie we zijn.

JA, Ik word ook lid! (Klik hier)

Je kunt al "Vriend van Everstein" worden voor maar €25,- per kalenderjaar. De opbrengst van de "Vrienden van Everstein" wordt volledig besteed aan Everstein, het eerste doel was meubilair voor de nieuwbouw bij elkaar sparen en daar is een groot deel aan bijgedragen.
Als je "Vriend van Everstein" bent, dan ben je dat per kalenderjaar, dus van 1 januari tot en met 31 december. Er wordt bij de "Vrienden van Everstein" geen onderscheid gemaakt tussen diverse elftallen en leeftijdsgroepen, altijd zal de vereniging centraal staan.

De doelstelling van de sponsorcommissie is minstens 100 "Vrienden van Everstein" vinden, liefst meer natuurlijk. De sponsorcommissie beseft dat dit niet de ideale tijd is, vanwege de economische crisis, maar het bedrag is alleszins redelijk, zeker met het oog op de doelstelling voor de toekomst.

Wat krijg je er voor terug? Als "vriend van Everstein" wordt je naam vermeld op onze website en op het bord "Vrienden van Everstein", wellicht ben jij een voorbeeld voor anderen om ook "Vriend van Everstein" te worden.

Heb je vragen? Stuur een mailtje naar vrienden@everstein.nl

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!