SC Everstein D1 in Zwaluwen Jeugd Bekerfinale (Regio Zuid)

5 juni 2016 14:00

Ondanks de geleverde strijd, is het jongens van de D1 in Giesenburg niet gelukt de overwinning naar zich toe te trekken. De voortekenen waren goed, al zegt dat in het voetbal niet altijd iets.....

Na het betere spel van Everstein in de 1e helft, toch eerst op achterstand gekomen, waarna direct de aansluitingstreffer werd gescoord, de rust in met 1-1 op het scorebord.

Na rust een aantal tactische omzettingen bij Everstein, vielen echter de goals toch voor het overigens sportief spelende ASWH. Na een 4-1 achterstand toch nog een slot offensief van Everstein, met een uiteindelijke toch wat geflatteerde 4-2 einduitslag.
Desondanks hebben de jongens een geweldige strijd geleverd, en hiermee een fantastisch seizoen gevoetbald, waarin zij welgeteld inclusief competitie/ beker als oefenwedstrijden naar Engelse maatstaven, 40 volledige wedstrijden hebben gespeeld, wat op zich ook weer een mooie prestatie is!

Klik hier voor een filmpje met foto's van de wedstrijd

Onze dank gaat uit naar alle supporters die ons tijdens wedstrijden zijn komen steunen, de ouders en alle mensen achter de schermen van onze fantastische club, die het mogelijk maken tot deze prestatie te komen!