Column Nijs 16: Opgeven of zand strooien. - SC Everstein

Column Nijs 16: Opgeven of zand strooien.

Column Nijs 16: Opgeven of zand strooien.

Opgeven of zand strooien.

 

Een oplettende Nijs las in de voorbereiding op de kampioenswedstrijd een aardig artikeltje….

Afgelopen zaterdag was de trainer van Almkerk nog optimistisch maar na de winst van onze jongens op WNC zakte hem maandag blijkbaar de moed in zijn voetbalschoenen.

Nu gebruiken de trainers, ook in het amateurvoetbal, de media nog wel eens om hun ploeg op scherp te zetten. “De jongens waren absoluut niet thuis”, hoor je wel eens. Dan kan je er donder op zeggen dat diezelfde jongens dinsdag de pollen eruit lopen op de training. “Of Willem zit normaal op de bank maar speelde magistraal vandaag”, om hem vervolgens na een dergelijk compliment weer doodleuk weken op de bank te zetten.

Nu is de vraag strooit Pieter Tuns,trainer van Almkerk, hier mensen zand in de ogen door te doen of hij het al opgeeft.? Ik denk zelf van niet. Almkerk komt van ver en heeft maar heel even aan de koppositie mogen ruiken. Dat ze nu ook de tweede periode aan zich voorbij zagen gaan zal een tikkie geweest zijn. Maar toch.. jongens wees scherp en laat je geen zand in de ogen strooien. Kop omhoog en opknappen die klus. Succes.

  

Nijs.

Artikel. 

Upload zelf bestanden

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!