Sc Everstein JO17-1JM - Sparta '30 vv B1

Seizoen 2008 - 2009, B1

11 oktober 2008 12:30

11/10/2008  12.30 uur Everstein B1 - Sparta'30 B1

Vandaag een lastige wedstrijd , deze moesten we winnen om bij te blijven .

Het begin was redelijk , Everstein  creëerde wel wat kansen maar in de omschakeling was Sparta'30 heel gevaarlijk waarbij ze al vroeg in de wedstrijd een schot van af de 16 op de lat schoten.

Na 13 minuten was het een goede aanval waarbij Jasper de bal kreeg en hem netjes afmaakte 1-0!!

We bleven drukken maar lukte ons niet om hele grote kansen te creëren .

In de 23e minuut was het Walter die de bal ontving aan de linker kant van het veld hij dribbelde een paar man voorbij en kwam in een hele moeilijke hoek terecht maar toch schoot hij de bal vol onder de keeper door!!  zijn eerste goal in de competitie!!

Maar het was nog niet gebeurd , we bleven wel drukken maar creëerde geen kansen.
opeens was Sparta'30 weg ze kwamen allen voor de goal en die werd heel mooi ingeschoten onder kant lat 2-1.

Everstein zette nog 1 keer aan voor de rust en door een mooie aanval kwam de bal bij Jasper die gelijk door op Remko speelde en Remko maakte nog de 3-1 net voor rust.

Na rust was het eigenlijk hetzelfde wij drukten meer maar creëerde ook geen kansen .

In de 60e minuut was het Sparta'30 die de aansluiting treffer maakte  3-2.

Na dat doelpunt was de wedstrijd toch een beetje gekanteld, Sparta’30 kreeg een veld overwicht ,maar creëerde ook geen kansen .

Na een tijdje schoot Jasper op doel , maar werd geblokt door een verdediger en het werd een corner , de bal kwam hard voor maar Bryan kopte ver over.

in de 73e minuut was het weer een corner voor ons de bal werd hard voor gegeven en werd tegendraads ingekopt door Simon. 4-2!!

Nu was het nog 10 minuten volhouden , maar Sparta'30 bleef drukken en kreeg ook een grote kans en die werd benut . 4-3 in de 77 minuut.

Het bleef 4-3 !!

Zaterdag Tegen Meerkerk , die hebben nog wat van ons tegoed , kijken of we vooruitgang hebben geboekt.
13e min 1-0 Jasper Gram
23e min 2-0 Walter van Soolingen