Theole tsv F4

F-Pupillen (najaar), F2, 3e klasse F322

15 december 2012 10:30

C. Witkamp

Zaterdag ochtend 10.00 uur iedereen is aanwezig voor de WEDSTRIJD van dit seizoen, erop of er onder dat is het moto.
Naar het omkleden en het indelen van de posities gaan we het veld op.
Rianne zoals de laatste tijd doet de warmingup, en daarna gaan we van start met de wedstrijd.
De meeste van ons hebben het lood in de benen en komen niet in het spel, het loop vermogen is niet goed aanwezig zowel verdedengend als aanvallend.
Al snel komt Theole op voor sprong 0-1 en barst de wedstrijd los ze worden wakker en willen winnen!
Naar vele kansen in de eerste helft, maar de bal wilde er niet in. Mike was moe en op die wilde wisselen???????? normaal niet maar had zich stuk gelopen.
Rustttttttttttttttttt.
Tweede helft weer vol goede moet naar buiten en op voor de winst, maar net zoals in de eerste helft wilde de bal niet in het doel van de tegenstander en werd de eindstand 0-1. Een super mooie wedstrijd waarin de spanning was te snijden, maar door de scheids Cor Witkamp werd alles in goede banen gelijdt en verliep de wedstrijd op de juiste manier.
Geen kampioen maar weer tweede op naar het voorjaarsseizoennnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!