16 februari 2013 9:00

De mini starten afgelopen zaterdag hun competitie in Hurwenen.
De volgende spelers waren aanwezig
Dana, Robbert-Jan, Quint, Bas, Daymian en Charlotte.
Na een goede warming up begonnen de minis aan de wedstrijd. Ze hadden een kleine veldoverwicht en na 5 min. kwamen ze op 0-1 voorsprong Het was een mooi doelpunt van Dana. Ook Hurwenen kregen kansen, maar er werd goed verdedigd door Charlotte en Daymian. Na 15 minuten floot de scheidsrechter af voor rust.
In de 2e helft scoorde Robbert-Jan de 0-2.
Hurwenen kwam nog terug in de wedstrijd en wel door een fout van Bas die de bal in de voeten van de tegenstander speelde en die speler kon recht op doel aflopen 1-2
Quint maakte 2 minuten voor het einde de bevrijdende 1-3 en zo kon sc Everstein de 3 punten mee naar huis nemen.