M.E.C. '07 sv B1 - Sc Everstein JO17-1JM

Sc Everstein JO17-1JM

Seizoen 2008 - 2009, B1

25 oktober 2008 15:00

25-10-2008 MEC'07 B1 - Sc Everstein B1
We begonnen niet zo sterk , want na 7 minuten kregen we al een penalty tegen , maar we
hadden geluk de bal belande op de lat en in de rebound naast.

Maar MEC bleef drukken en na 12 minuten leidde dat tot de 1-0.

Na de 1-0 ging Everstein de aanval zoeken en kregen halverwege hun helft een vrije trap die werd half werd weggewerkt kopte Jasper de bal over de verdediging en door goed doorzetten van Yannick schoot hij de bal net voor de keeper uit een hele moeilijke hoek binnen 1-1 !!

Wij bleven drukken , en in de 23e minuut werd er een corner genomen precies op de voet van Yannick die met een heerlijke dropkick de bal boven in de goal schoot 1-2 !!!

Over en weer waren een paar kansjes, maar in de 32e minuut werd er een corner genomen door Jasper die werd weggewerkt door de verdediging , de bal kwam aanrollen op 30 meter van de goal Wessel dacht geen moment na en drukte de bal geplaatst onder in de hoek 1-3 !!

1-3 was tevens de ruststand.

Na de rust was het gelijk een Everstein momentje nog geen minuut gespeeld in de 2e helft en het was al weer 2-3 .

Het bleef even 2-3 maar in de 70e minuut werd het toch gelijk 3-3.

Everstein was er ziek van en ging steeds meer druk zetten om toch nog de winnende te maken , Simon kreeg de bal voor de voeten kapte
zijn man uit en lag hem opzij voor Bryan , maar die schoot de bal naast.

in de 75e minuut kopte de verdediger de bal terug naar de keeper waarbij Simon achter de rug van zijn wegliep en de bal ontving en 1op1
met de keeper maar werd onterecht terug gefloten voor buitenspel.

Toch lukte het ons  in de allerlaatste minuut de bal voor te krijgen, die tussen de keeper en Yannick viel , Yannick kapte de keeper uit en Scoorde als nog de winnende 3-4 !!!!