Seizoen 2008 - 2009, B1

1 november 2008 12:30

01-11-2008 Sc Everstein B1 - Wilhemina'26 B1

Wij begonnen goed en kregen direct al een kans , maar Remko schoot de bal naast.

3 minuten later kregen we nog een kans die ging er wel in maar werd afgefloten voor buitenspel.

even later was het weer Remko die alleen voor de keeper stond maar in de grond schoot het geluk zat niet mee .

Gelijk daarna kregen hun een hele grote kans maar Beer tikte de bal eruit !!

In de 23e minuut kregen wij een vrije trap net buiten de 16 , Simon pakte de bal en lag hem klaar, hij krulde de bal om de muur heen onder in de verre hoek de keeper was kansloos 1-0 !!

We bleven drukken , waardoor er ruimte ontstond voor Wilhemina’26 en dat leidde in de 34e minuut ook voor de 1-1 .

Net voor rust kwam de bal Remko maar hij miste opnieuw door een goede redding van de keeper.

Rustand 1-1

Na rust gingen wij gewoon door met creëren van kansen , waarbij Remko de eerste helft de kansen miste , maakte hij wel de 2-1, met een gelukje in de kluts.
in de 64e minuut was het een mooie voorzet van Jasper die werd met een volley ingeschoten door Remko 3-1 !!!

Nu was het eigenlijk de wedstrijd rustig uit te spelen maar de spits van Wilhemina’26 was snel en goed die maakte dus ook nog de 3-2 .

Het werd nog bijna 3-3 door een vrije trap die Hasse er schitterend uitdook , en even later Cornee de bal van de lijn haalde .

Het bleef bij 3-2 !!