Mini-pupillen zaterdag, MP1, 3e klasse M290

16 maart 2013 10:15

teamleidster

En weer moest vandaag de kou worden getrotseerd door onze jongste sportertjes. Maar dat mocht de pret niet drukken.
Een half uur later dan gepland ging de wedstrijd van start tegen de jongste jeugd van Hurwenen.
In eerste instantie ging het redelijk gelijk

op en waren er voor ons een paar mooie kansen die helaas niet resulteerden in punten. De tegenpartij werd geleidelijk

aan sterker en we gingen de rust dan ook in met een verdiende 0-2 nederlaag. Onze mannen en vrouwen lieten het hier uiteraard

niet bij zitten en na de rust kwam de kentering. In de 17e, 20e en 23e minuut heeft Robbert-Jan van de ruimte gebruik gemaakt

door er keurig 3 in te schieten en in de 26e minuut kwam hier nog een mooi doelpunt van Dana bij.

De derde competitiewedstrijd van dit seizoen hebben onze mini's dan ook gewonnen met 4-3. De punten zijn weer binnen en toen

de overwinning ook nog werd beloond met een zakje snoep voor iedereen (dank je wel Piet) kon de dag niet meer stuk.

Het was weer een genot om naar te kijken !