Sc Everstein JO17-1JM

Seizoen 2008 - 2009, B1

8 november 2008 15:00

08-11-2008 Theole B2 - Sc Everstein B1

Na een goede reeks van 4 wedstrijden achter elkaar te hebben gewonnen, moesten we het zaterdag opnemen tegen een fysiek sterke tegenstander. We begonnen zonder Hasse die zijn teen gekneusd had(maar wel de hele wedstrijd heeft gevlagd, Super !!)

We begonnen zeker niet sterk , Theole drukte vanaf het begin al op ons doel , en dat leidde tot halve kansen , maar geen goal.

even later was Theole  weg , de bal werd voorgegeven maar werd niet goed ingeschoten.

We zijn nog bijna niet op hun helft geweest totdat Cornee een steekbal gaf op Jasper die goed zijn man uitkapte en vanaf 18 meter de bal hard onder in de hoek schoot 0-1 !!

we kregen iets meer grip op de wedstrijd , maar toch kregen we geen kansen .

Theole overheerste Everstein in de eerste helft , maar het lukte ze niet om de 1-1 te maken.

Bij een corner in de 30e minuut kreeg Rogier een harde trap waardoor hij uitviel met een blessure , Walter nam de plaats van Rogier over.

Ruststand 0-1

in de tweede helft was het omgekeerd , wij drukte gelijk al op de goal en wilden snel de score uitbreiden , maar grote kansen kregen we niet.

in de 56e minuut , was het Walter die vanaf 16 meter de bal naast schoof.

0-1 is een gevaarlijke stand , vooral als Theole weer beter in de wedstrijd kwam.

wij gingen 4-3-3 spelen .

Wij kregen een vrije trap die goed werd voorgebracht op Simon die hem ongelukkig op zijn knie kreeg en de bal naast rolde.

Theole wist het even niet meer , nadat wij 4-3-3 zijn gaan spelen , en dat leidde tot een goal in de 64e minuut , er werd een corner genomen die door Remko half werd geraakt ,Simon lette goed op en schoot de bal hard en geplaatst tegendraads onder in de hoek 0-2 !!

Maar Theole kwam terug in de 71e minuut door een schitterende goal onderkant lat 1-2.

Dus het was nog 10 minuten , hard werken om toch die 3 punten binnen te halen.

In de allerlaatste minuut was het een grote kans , de spits schoot de bal hoog naar de kruising , maar gelukkig hebben wij Beer nog die de bal uit de kruising viste (een schitterende redding en een hele belangrijke) !!

Daardoor bleef het 1-2, en wij hebben er weer 3 punten bij.

We hebben met z'n allen hard geknokt !!!  , Met als reslutaat de 2e plaats op de ranglijst.