3 september 2013 19:00

A A v Putten

Vandaag zou het seizoen voor ons ( C1 ), en voor mij als nieuwe trainerdan gaan beginnen.

Tijdens onze eerste wedstrijd mochten we aantreden tegen Ameide C1.
Iedereen was om 18:00 aanwezig op het sportcomplex, zodat ik eerst nog even kennis kon maken met de groep ( maar liefst 16 man ).
Ik had van een ouder een lijstje mee gekregen met een paar posities waar de meeste afgelopen seizoen hadden gespoeeld en die heb ik toen verder maar ingevuld met de overige spelers.

En zo gingen we naar een goede warming up aan de wedstrijd beginnen.

Het eerste kwartier liep het niet zo heel erg goed, en kregen we al redelijk wat kansen tegen te bverwerken maar Jeffry hield de ballen mooi uit zijn goal.
Ik heb daarop maar wat posities gewisseld, en het ging al iestjes beter.
Maar helaas konden we ook in het vervolg van de eerste helft geen kans krieeren, en moesten we nog wat schoten op ons doel toestaan.
maar met een 0-0 gingen we de rust in.

in de rust hebben we nog even doorgenomen wat de bedoeling is en wat posities veranderd ( had nu een kleine indruk wie wat kon ), en gingen met een goed gevoel de 2e helft in.

De veranderingen worpen zijn vruchten af, want na 6 min in de 2e helft kon Jason doorlopen op de keeper mist hij niet naar tegen de grond was gehaald.
Een penalty dus voor Everstein.
onze aanvoerder nam zijn verantwoordelijheid en schot de penalty beheerst binnen 1-0 voor ons.

in het vervolg van de wedstyrijd kregen we nog wat meer kansen maar helaas werden die niet benut, met name die van Aart die net voorlangs ging ( had er eigenlijk in gemoeten Aart ).

maar al met al een redelijke 1e wedstrijd.