C-junioren zaterdag, C1, 3e klasse C40

21 september 2013 10:30

J. Boere.

Onze eerste overwinning in de competitie is een feit.

Nadat we afgelopen week de competitie slecht waren begonnen met een nederlaag, hebben we dat vandaag recht gezet.

Vooraf in de kleedkamer de opstelling doorgenomen ( wat wissels omdat we 3 man miste ), en afgesproken hoe we zouden verdedigen en zouden staan bij vrije trappen en corners.

Gingen de jongens daarna de warming up doen.
Om zo goed aan de wedstrijd te beginnen.

Onze tegenstander van vandaag Rhelic had de afgelopen wedstrijd ook verloren, dus het zou kunnen vandaag.

In de 2e minuut werd Igor goed weggestuurd en kon op de goal aflopen, mits hij niet werd neergehaald door een verdeiger van Rhelico.

Een mooie gelegenheid voor Renzo of Hendrik om die vrijetrap te nemen.
Uitendelijk ging Hendrik achter de bal staan en schoot hem mooi boven het hoofd van de keeper erin, 1-0 Everstein na 3 minuten.

Doordat onze boys kei hard werkte vandaag, kwam Rhelico er eigenlijk niet aan te pas en was het enigste wat ze konden doen verdeigen, en ook daar waren ze niet goed.

Maar toch gingen we maar met 1-0 rusten.
Hoe dat kan!!!!!
Nou omdat de kansen die we kregen er helaas niet ingingen of slecht werden benut ( 2x Gerwin 1x Jeremy en Scot net onder de bal door.
O ja Jeffrey dook nog vlak voor rust me een katachtige reflex een bal eruit.

In de rust heb ik aangegeven dat de boys lekker stonden te voetballen en dat ze zo moetsen blijven doorgaan en natuurlijk nog wat kleine aanweizigingen gegeven.

De tweede helft was nog geen halve minuut oud of Robert had de 2-0 er voor ons al ingeschoten op aangeven van Aart.
Denk dan ook dat niet iedereen hem gezien heeft omdat ze nog niet op tijd terug waren aan de kant van het veld.

In het verloop van de wedstrijd bleven de jongens kei hard werken en dat leverde nog een handje vol kansen op, maar weer  ( 2x Jeremey 1x Gerwin 1x Aart ) leverde niks op.

Maar in de 66e min kregen we een vrije trap die snel werd genomen door Renzo op Aart en Gerwin, laats genoemde werd in de 16 neergehaald, dus penalty.

Onze vaste penalty nemer Hendrik schoot deze er 2x in ( 1x tevroeg ).
Dus 3-0 Everstein.