28 september 2013 12:00

Scheidsrechter

Hoogerwaard, A.

De dag begon vanochtend erg zonnig. En dat zonnetje bleef de hele dag schijnen ook voor onze mannen van de A1. Vandaag kwam koploper CHC/Orka naar Lekinello. Op voorhand dus een topper tussen de nummers 1 en 2 van dit moment.

Onze mannen waren al de hele week zeer gebrand om de mindere wedstrijd van vorige week vandaag recht te zetten. En dat kon je dan ook zien aan de instelling hoe ze de wedstrijd en ook de duels aangingen. De tegenstander, individueel sterke spelers, konden dan ook goed uit de voeten op het kumstgras en hadden in het begin het betere van het spel. Naarmate de wedstrijd vorderde kregen we daar steeds meer grip op. Dit resulteerde in een paar goede aanvallen. Uit een van die aanvallen wist Davey met een super mooi afstandschot van buiten de 16 te scoren. Daarna kwam de tegenstander weer iets meer in de wedstrijd, maar wisten voor rust niets meer te creëren.

Na rust probeerden we ons eigen spel weer op te pakken. Dit lukte bij vlagen. Als snel in de tweede helft wist Isar met een simpel rollertje de bal via de binnenkant van de paal binnen te schieten, 2-0. CHC/Orka kwam beter in de wedstrijd en het lukt hun niet om te scoren. Met de hulp van de paal en de lat en een zeer goed keepende Justin bleven we overeind. En als de tegenstander dan niet scoort, dan moeten wij het maar doen en zo wist Davey uit een goede opgezette aanval de 3-0 te scoren. Na de 3-0 werd CHC/Orka sterker en sterker. Het lukte hun dan ook om toch nog de 3-1 te scoren. Daarna hebben we geprobeerd de wedstrijd gewoon uit te spelen. Hoewel CHC/Orka toch nog het een en ander probeerden, lukte het ons om stand te houden en de 3 punten op Leknello te houden.

Met dit mooie resultaat hebben we, naar mijn mening verrassend, de eerste plaats overgenomen van CHC/Orka. Wij als staf zijn dan ook super trots op onze mannen. Jullie hebben als team hard gewerkt en laten zien dat jullie met werklust en strijd een goed resultaat kunnen behalen. TOP MANNEN!!!

En ook na de wedstrijd scheen nog steeds de zon en was het nog lang gezellig.